Objavljeno: 27.9.2016 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Oktober 2016

Naš izbor na iPhonu

Aristo. Prejšnji mesec smo izpostavili aplikacijo Prisma, alternativa za zajem videa pa je Aristo. Ta omogoča, da čez video dodamo zanimive umetniške filtre.

Layout from Instagram. Zabavna in preprosta aplikacija, v kateri izdelujemo kolaže starih in novih fotografij – te lahko obračamo, zrcalimo, jim spreminjamo velikost in dodajamo filtre.

Hash – Today's Talking Points je aplikacija, ki zbere najbolj vroče tematike iz Twitterja, da lahko zjutraj hitro preletimo vroče teme tistega dne.

Alto – Email Organized. Vsakdo si elektronsko pošto rad organizira in uporablja po svoje, Alto ponuja še en način, da se znajdemo v poplavi sporočil.

Epicgram – make your videos epic. Preprosta aplikacija, ki nam videe naredi bolj »epske« – konkretno z možnostjo dodajanja klasične glasbe in upočasnitve posnetkov.

Jam Looper. Zabavna aplikacija za ustvarjanje glasbe. Podpira do štiri vzporedne kanale, v katere lahko damo tudi ponavljajoče se odseke.

Timeglass – Workout & kitchen. Koristna aplikacija, v kateri si lahko nastavimo več različnih štoparic, ki lahko tečejo vzporedno, dodamo lahko tudi glasovna opozorila (denimo vsakih 5 minut).

Thoughts. Preprosta aplikacija za hitro in enostavno skiciranje, podpira tudi nočni način s temnim ozadjem in sinhronizacijo prek spleta.

Picniic. Aplikacija, namenjena organizaciji družinskega življenja – z njo lahko enostavno urejamo različne urnike in opravila.

ChoreMonster. Zabavna aplikacija za otroke, ki iz hišnih opravil naredi igro, v kateri otroci z opravili pridobivajo točke in nagrade.

Tandem – Language Exchange. Zanimiva aplikacija za učenje jezikov, ki nas poveže z uporabniki, ki dejansko govorijo jezik, ki se ga želimo učiti oziroma vaditi.

Zenly – Locate your friends. Aplikacija, ki olajša iskanje prijateljev ali družinskih članov. Prek nje lahko drugim enostavno pošljemo svojo lokacijo ali preverimo njihovo.

Study Cal. Program Study Cal je namenjen učencem in študentom, da si lažje organizirajo izpite, vaje, teste in druge šolske obveznosti.

RefME. Še ena aplikacija, namenjena predvsem študentom. Pomaga nam pri iskanju in dodajanju citatov pri nalogah in člankih.

Timehop. Zabavna aplikacija, ki nas popelje v času nazaj in nam pokaže, kaj se je nam (in prijateljem) dogajalo pred letom ali dvema, tremi ...

WeChat. Aplikacija za brezplačno komunikacijo prek spleta, podpira tako hitra sporočila (SMS in MMS) kot glasovne in video klice.

Outfolded. Zanimiva igra minimalističnih ugank, kjer moramo različne like postopoma razpirati, da dosežemo cilj.

ENYO. Potezna taktična igra, kjer igramo kot Enyo, boginja vojne, v raznolikih labirintih, kjer kar mrgoli sovražnikov.

PAC-MAN 256. Neskončna igra Pac-mana, kjer se moramo izogibati nasprotnikom in še ves čas bežati pred sesuvanjem labirinta.

Rayman Adventures. Ena najboljših platformskih arkad je na voljo tudi v različici za iOS – v njej nadziramo Raymana in z njim poskakujemo čez množico nivojev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji