Objavljeno: 28.11.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2017

Naš izbor na Androidu

Lawnchair Launcher (Unreleased) je zaganjalnik, ki temelji na zmožnostih telefonov Pixel. Za razliko od Googlovega Pixel Launcherja ponuja več možnosti prilagajanja.

One-Handed Mode. V svetu pametnih telefonov z velikanskimi zasloni je dobrodošla aplikacija One-Handed Mode, ki nam olajša enoročno upravljanje naprave.

Notification History Log. Dnevnik opozoril Notification History Log nam omogoča, da brskamo med zgrešenimi, starimi in celo izbrisanimi opozorili operacijskega sistema Android.

NavBar Animations (No Root) omogoča lepšanje navigacijske vrstice z animacijami, ne da bi bil potreben korenski dostop na telefonu.

Dualix - Icon Pack. (Po novem) brezplačna zbirka ikon Dualix ponuja več kot 150 barvitih podob, združljivih z večino priljubljenih zaganjalnikov na trgu.

Smart Wallpaper. Pametna ozadja ponujajo prilagodljive motive, ki jih prikažemo glede na dan v tednu, letni čas, brezžično povezavo, vreme in še kaj.

Pixelscapes Wallpaper. Zbirka 8-bitnih živih ozadij ponuja pobeg na tropski otok, uživanje v zimski noči z zvezdnatim nebom in še kaj. Premikanje je dovolj umirjeno za popoln, nostalgičen odklop.

Wallp - Stock HD Wallpapers je nadvse bogata zbirka ozadij visoke ločljivosti in kakovosti, s katerimi polepšamo sleherni telefon z operacijskim sistemom Android.

Mi Drop. Izdelovalec pametnih telefonov Xiaomi predstavlja raziskovalca Mi Drop s hitrim prenosom datotek med napravami in za oko prijazno podobo.

Files Go Beta: Free up space on your phone (Unreleased). Čistilna aplikacija podjetja Google nam sprosti prostor na telefonu z odstranitvijo podvojenih in iz spleta prenesenih odvečnih datotek.

WhatTheFont. Najboljša spletna aplikacija za prepoznavanje pisav predstavlja mobilni pripomoček, s katerim bo domačim oblikovalcem še laže priskočila na pomoč.

ModelAN3DPro: Easy 3D modeling. Aplikacija zapletenega imena ponuja preprosto modeliranje v 3D prostoru z uporabo uvoženih fotografij uporabnika.

LOOrank je TripAdvisor za javna stranišča. Vnosov za Slovenijo žal še ni.

Felt: Birthday Cards, Greeting Cards & Thank You’s (Unreleased). Voščilnice Felt nas vrnejo v dobre stare čase, ko smo želje za rojstne dneve, pozdrave z dopusta in druge spodbudne misli pošiljali na ročno spisanih karticah.

Speedo On - Swim training. Connected. Plavalci lahko z aplikacijo Speedo On ter združljivo in pametno nosljivo napravo (Samsung, Garmin) natančno sledijo svoji najljubši dejavnosti.

Pet Planner: Logger & Scheduler for your pets. Ljubitelji živali s programom Pet Planner sestavijo pameten seznam opravil z opomniki, s katerimi lažje izvajajo dejavnosti v povezavi z njihovim hišnim ljubljenčkom.

Typing Test je igra s praktičnim vidikom, v kateri se preizkusimo, koliko besed zmoremo napisati v eni minuti.

South Park: Phone Destroyer. Najnovejša igra z zabavnimi liki iz risane serije South Park ponuja strateški izziv z možnostjo večigralstva v dvoje ali po skupinah.

The Tower Assassin’s Creed. Gradnja stolpa v igri The Tower vpelje znano mehaniko v svet najbolj znanega morilca iz priljubljene igričarske serije Assassin’s Creed.

Puzzle Blocks je miselna igra, katere cilj je premikanje kock najrazličnejših oblik na pravo mesto posamezne stopnje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji