Objavljeno: 25.4.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2017

Naš izbor na Androidu

GlassWire – Data Usage Privacy je aplikacija za varnost, ki analizira spletni promet posameznih aplikacij, število in frekvenco povezovanj ter prepoznava morebitne grožnje.

Oversec. Za varno komunikacijo v nevarnih mobilnih programih poskrbi Oversec, ki neodvisno od uporabljenega orodja šifrira ali razvozla sleherno na telefonu natipkano besedilo.

NetGuard - no-root firewall predstavlja preprost, a zmogljiv način omejevanja povezave na izbranem pametnem telefonu brez korenskega dostopa.

Meteor - App Speed Test je program za preizkus hitrosti interneta, namenjen prav vsakomur. Poleg splošne prepustnosti pipice preveri tudi, kako se bodo nanjo odzivale najbolj priljubljene mobilne aplikacije.

Unconnectify. Aplikacija Unconnectify nam omogoča, da izdelamo urnik s časi, ob katerih se telefon samodejno odklopi od povezav WiFi, Bluetooth in kmalu tudi 3G/4G omrežij.

Decision Crafting. Programski pripomoček Decision Crafting olajša odločitev med številnimi, na videz enakovrednimi možnostmi.

Notely - take note. Vlogo beležnice nam že nekaj časa igra dežurni pametni telefon, ki s programom Notely zajema zapiske tako pisno kot po nareku.

The Wiki Game je aplikacija, ki brskanje po spletni enciklopediji Wikipedia spremeni v igro.

Focus Timer Reborn. Z urnikom življenja Focus Timer Reborn razdelimo dan na vrsto odmorov in delovnih seans, kar nam pomaga pri porabi energije in ohranjanju motivacije.

Writing Prompts Short Stories. Ljubitelji kratkih zgodb bodo veseli aplikacije Writing Prompts Short Stories, ki ponuja nabor amaterskih izdelkov iz družabnega omrežja Reddit.

GrammarPal je priročen program, ki med pisanjem v angleščini (in številnih drugih tujih jezikih) poleg tipkarskih napak preverja tudi slovnico.

Today Weather - Forecast. Sveža napovedovalka vremena, aplikacija Today Weather Forecast, se od tekmic loči po lepoti in berljivosti jasnovidnih informacij.

Runtasty: Healthy Food Recipes. Avtorji priljubljenega programa za tekače in druge športne navdušence Runtastic predstavljajo zbirko receptov za hitro pripravo zdrave hrane.

Plug.dj. Družabna aplikacija Plug.dj nas poveže z ljudmi, ki v danem trenutku poslušajo isto pesem. Pomaga nam stkati vezi s prijatelji, ki imajo podoben glasbeni okus.

InstaSwipe Instagram Panorama je pripomoček, ki uporabnikom družabnega omrežja Instagram olajša objavljanje panoramskih fotografij.

Nintendo Switch Parental Controls. NSPC je brezplačna aplikacija, ki staršem pomaga pri nadzoru uporabe nove igralne konzole podjetja Nintendo.

Papery Planes. Igra minimalističnega videza nas postavi v kožo pilota papirnatega letala, ki se med poletom v neskončnost spretno izogiba različnim oviram na poti.

Charming Runes. Razvijalci Might Games, avtorji igre Shooty Skies, predstavljajo novo videnje razbijanja zidakov na način priljubljene klasike Arkanoid.

Blocky Castle. Barvito plezanje po stolpu navduši s starinskim videzom in takojšnjo zabavnostjo, ki vleče k zgolj še eni igri.

Deep Town: Mining Factory je znanstvenofantastična strategija, v kateri zbiramo surovine za izgradnjo tovarne, ki izdeluje najprikupnejše stvari.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji