Objavljeno: 28.12.2016 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2017

Naš izbor na Androidu

Shortcut Helper je priročen pripomoček, ki omogoča, da na namizje dodamo bližnjice do datotek, imenikov, aplikacij, nastavitev, stikov in sporočil.

Contextual App Folder (C.A.F.) (Unreleased). Testna različica obetavnega programskega pripomočka na izbranem namizju ustvari živ imenik, katerega vsebina se prilagaja temu, kar počnemo.

Pulse (SMS/Tablet Messenger). Alternativni odjemalec besedilnih sporočil Pulse SMS se uporabnikom udinja z zmožnostjo upravljanja na daljavo, ki spominja na priljubljene storitve Pushbullet.

Trusted Contacts olajša deljenje med zaupanja vrednimi stiki, na primer med družinskimi člani ali znotraj kroga najožjih prijateljev.

My Data Manager – Data Usage je učinkovit upravitelj porabe mobilnih podatkov, ki uporabnikom z omejenimi paketi hitro prihrani kakšen evro.

Online Console Compiler(Beta) je namenjen programerjem, ki so tako zagnani, da delo nadaljujejo tudi na mobilnem zaslonu. Podpira 16 najbolj priljubljenih jezikov.

Beta Apps. Vedno več mobilnih aplikacij se najprej predstavi v beta različici. Preizkušanju se pridružimo s programom Beta Apps.

SnipBack – Voice Recorder je zmogljiv snemalnik, ki omogoča izvoz zvočnih posnetkov v krajevno shrambo in sorodne oblačne storitve ter po želji deluje tudi v ozadju.

Hypocam je program za fotografske navdušence, ki najraje ustvarjajo v črno-beli tehniki.

DRIVETRIBE je voznikom in drugim avtomobilističnim navdušencem posvečena aplikacija, v kateri se z lastnimi izdelki predstavljajo znani pisci, fotografi, snemalci in drugi.

Nexar – AI Dashcam (Unreleased). Aplikacija Nexar že v testni različici telefon z Androidom uspešno prelevi v vedno prisotno kamero, ki nam olajša vožnjo z izbranim vozilom.

BBC Earth Colouring. BBC predstavlja digitalno pobarvanko z motivi priljubljene dokumentarne serije Planet Earth II.

Attenborough's Story of Life je zbirka več kot tisočih video posnetkov življenja v divjini, ki je zrasla na zelniku priznanega naravoslovca Davida Attenborougha.

Quartz. Zanimiv novičarski program se osredotoča na vesti s področja svetovne ekonomije. Dostavi nam jih v obliki pogovora.

PlayStation Communities. Z aplikacijo PlayStation Communities med igralci s konzolo podjetja Sony lažje najdemo prijatelje s podobnimi zanimanji.

NYTimes – Crossword. Ljubitelji križank z ustreznim znanjem angleščine bodo veseli mobilne aplikacije, ki ponuja izdelke svetovno znane publikacije New York Times.

Microsoft Solitaire Collection. Z zbirko Solitaire Collection je Microsoft poskrbel, da se tudi uporabniki naprav z operacijskim sistemom Android ne ostanejo brez vsakdanje doze priljubljene pasjanse.

Caveman HD (Lemmings way). Se spominjate prikupne igre Lemmings, v kateri smo nemočne človečke reševali pred pogubo? Če vam je bila všeč, preizkusite še njeno različico s pračlovečki.

Super Cat Bros. Čakanje na uradno igro s priljubljenim junakom, ki sliši na ime Super Mario, si lahko krajšamo s klonom v obliki enako sposobne mačke.

Bowmasters je preprosta kopija znane igre s črvi (Worms), ki kljub pomanjkanju zahtevnosti na mobilni zaslon dostavi obilo zabave.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji