Objavljeno: 26.6.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2024 

Naš izbor na iPhonu

CharMap Aplikacija za ljubitelje različnih pisav in simbolov CharMap omogoča organizirano delo z Unicode znaki.

Pinning Pinning je koledarska aplikacija, ki uporablja časovnice in odštevalnike za sledenje različnim mejnikom in drugim pomembnim dogodkom.

Plinky Plinky omogoča hitro in enostavno shranjevanje povezav za kasnejši ogled prek deljenja na telefonu, tablici ali znotraj spletnega brskalnika.

Stamurai Stamurai je aplikacija za pomoč pri premagovanju jecljanja, ki ponuja dostopno govorilno terapijo in podporo.

Bebop Bebop: Quick Notes je hitra, zasebna digitalna beležnica za zapisovanje brez prijave in oglasov, ki zapiske sinhronizira z različnimi oblačnimi storitvami.

Text Workflow Učinkovito urejanje besedila z več kot 45 akcijami preoblikovanja je namenjeno programerjem, novinarjem in drugim zahtevnim uporabnikom.

ULY ULY je sodobna aplikacija za dnevnik, ki ponuja zaklepanje, napredno oblikovanje besedila, časovnico in koledarske načine ter podporo za priloge.

Squid Squid ponuja digitalni dnevni časopisni format za uporabnike, željne personaliziranega in interesno usmerjenega vira novic.

Maven Aplikacija Maven želi spremeniti način, kako se povezujemo na družabnih omrežjih, in v ospredje postavlja interese, ne vplivnežev.

Be My Eyes Be My Eyes omogoča slepim in slabovidnim osebam pridobivanje pomoči prek pametnih telefonov ob pomoči prostovoljcev in umetne inteligence.

Balance Balance je prva personalizirana meditacijska aplikacija, ki nam pomaga pri obvladovanju stresa in izboljšanju spanja.

Evolve Evolve ponuja nežno, a učinkovito metodo za osebno rast in izboljšanje duševnega zdravja z različnimi orodji za samopomoč.

OH, a potato! Organizator shrambe, nakupovalnih seznamov, receptov in obrokov s pisanim imenom in z uporabniškim vmesnikom poskrbi za vse kuharske potrebe.

Leica LUX Uradna aplikacija legendarnega podjetja Leica verno posnema čislane fotoaparate in objektive ter nudi prilagodljive kontrole pri fotografiranju.

Timelapse Aplikacija Timelapse - Capture / Editing omogoča enostavno, a natančno fotografiranje v izbranem času in z zaporednimi posnetki.

Calculator 1984 Calculator 1984 je preprosta aplikacija za osnovne izračune, ki nas popelje nazaj v zgodnja leta Appla in maca ter prvih dni tržnice App Store.

Guess World Flags Guess World Flags je zabavna in izobraževalna igra za raziskovanje zastav iz vseh koncev sveta.

Pocket Kickball Kickball je mešanica bejzbola in nogometa, ki v igri Pocket Kickball zaživi z različnimi aktivnostmi in načini igranja.

Basic Biking Preprosta in neposredna igra stare šole ponuja kolesarjenje na neskončni progi, polni ovir, zgolj z uporabo dveh gumbov.

Earn to Die Rogue Nova izpeljanka priljubljene serije iger nas postavi za volan avtomobila, ki pelje čez deželo po zombijevski apokalipsi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji