Objavljeno: 27.2.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2024

Naš izbor na iPhonu

Infinity Shortcuts for Action Button Uporabnikom telefona iPhone 15 Pro in Pro Max namenjena aplikacija razširi Applove bližnjice s pripravljenimi pripomočki za različna opravila.

Dual Cameras Aplikacija omogoča hkratno uporabo zadnje in sprednje kamere za snemanje videoodzivov in fotografij pomembnega dogodka ali pustolovščine.

Arc Search Revolucija z imenom Arc Search ob pomoči umetne inteligence brska po spletu namesto nas in z odgovori postreže na prilagojeni spletni strani.

FireLinks Storitev programa FireLinks dolge spletne naslove skrajša tako, da jih je lažje uporabljati, pomniti in deliti.

Journal Applova aplikacija za beleženje vsakdanjih trenutkov in posebnih dogodkov z besedami, s fotografijami, z videom, zvokom in lokacijami dokazano izboljša počutje.

BeforeSunset BeforeSunset je koledar z umetno inteligenco, ki obljublja pomoč pri načrtovanju počitnic, upoštevajoč delovne obveznosti in druga opravila.

Amie Koledar in seznam opravil Amie se ponaša z lepim vmesnikom, inovativnimi funkcijami in integracijo z različnimi aplikacijami (Spotify, Notion, Apple Health).

Arcush Arcush je preprost in dobro oblikovan koledar s klasičnimi funkcijami organizacije časa, vnosa opravil z možnostjo barvnega označevanja ter s pregledom časovnih blokov.

Memoru Memoru je zabavna aplikacija za učenje ob pomoči kartic. Pozna različne načine uporabe in ponuja odlično okolje za utrjevanje znanja na igriv način.

Pocket: Track all your finances Finančna aplikacija Pocket izstopa z analizo podatkov za lažje razumevanje, osebnimi proračuni in s poglobljenim vpogledom v naše potrošniške navade.

Annotable Zmogljivo orodje za označevanje slik ponuja risanje oblik, poudarjanje, zamegljevanje zasebnih podatkov, označevanje besedila ter prenos v druge aplikacije.

Brisk Brisk navdušencem nad kopanjem v ledeno mrzli vodi ponuja sproščanje, statistiko, nasvete in izbiro prave opreme.

Linga Linga ponuja zanimiv pristop do učenja novega jezika z branjem več kot tisoč knjig, prevedenih v vsaj pet različnih jezikov, ter množico podpornih funkcij.

LALAL.AI Umetna inteligenca se v aplikacijah uporablja za najrazličnejše čarovnije, med drugim za odstranjevanje vokala in posameznih glasbil v izbrani pesmi.

Thomann Uradna aplikacija največje mednarodne trgovine z glasbili med drugim ponuja širok nabor izdelkov, odlične ponudbe sinhronizacije košarice ter seznama priljubljenih.

Picaday Fotografsko tekmovanje s prijatelji v obliki igre od nas zahteva, da vsak dan ob naključnem času čim hitreje fotografiramo določen predmet.

Yes, Your Grace V Yes, Your Grace igramo vlogo kralja Eryka, vladarja dežele Davern, ki sprejema pomembne odločitve in pripravlja kraljestvo na spopad s sovražnikom.

Boori’s Spooky Tales Igranje vlog v čevljih izganjalca hudiča, ki ga ugrabi duh in na koncu pristane v telesu vrane, je privlačna avantura, ki si jo zapomniš.

Assembly Line 2 Zgodba o uspehu se začne v manjši proizvodni enoti, ki se z denarjem ter odklepanjem komponent in načrtov za izdelke razširi v orjaško tovarno.

Pizza Hero Oživela rezina pice se ob naši pomoči in s pasjim spremljevalcem sooči s hordami pošasti v krvoločni zabavi, ki ji ni para.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji