Objavljeno: 30.1.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Februar 2024

Naš izbor na iPhonu

Microsoft Copilot Microsoftov pogovorni bot na telefone iPhone in tablice iPad brezplačno prinaša moč umetne inteligence ChatGPT-4.

Hey Calendar Razvijalska ekipa Basecamp namerava z inovativnimi zmožnostmi aplikacije Hey Calendar spremeniti način uporabe mobilnih koledarjev.

Concepts Aplikacija Concepts spremeni telefon iPhone v ustvarjalno orodje za izdelavo najrazličnejših risb in skic.

Craion Craion se imenuje zanimiva uporaba umetne inteligence, ki nam ob pomoči fotografije otroške risbe razkrije njene skrite pomene in izražena čustva.

HabitLoop Sledilec navad HabitLoop nam pomaga držati novoletne zaobljube z edinstvenimi grafi po vzoru LED-lučk.

Avra Core Avra Core je preprosta aplikacija za samopotrditev, ki poskrbi, da nam na poti do pozitivne miselnosti nikoli ne zmanjka navdiha in motivacije.

Readbay.ai Umetnointeligenčni trener branja spodbuja boljše notranje dojemanje ključnih informacij iz prebranega gradiva ter poskrbi za nadaljnjo motivacijo.

Journo Journo je digitalna beležnica misli, čustev in doživetij s funkcijami, kot so integracija fotografij, glasovni vnos in sledenje razpoloženju.

Clear Todos Preprost seznam opravil v prenovljeni različici navdušuje z učinkovitim nadzorom in s tekočim, a še vedno domačim delovanjem.

Facades Bogat katalog fizičnih Applovih trgovin s fotografijami in z uporabnimi informacijami nam olajša »jabolčne« nakupe v tujini.

Rewind: Music Time Travel Glasbene aplikacije so običajno odličen pripomoček za odkrivanje novih pesmi, a le redke se lotijo potovanja v preteklost.

Marathon: Watch & Discuss Gledanje televizije je vedno boljše v družbi, zato nas Marathon poveže z globalno skupnostjo ljubiteljev TV-vsebin.

Codebay Učenje programiranja ni nujno zahtevno in dolgočasno početje, ampak je lahko s prijemi umetne inteligence aplikacije Codebay tudi zabavno.

Study with Subwords Usvajanje znanja še nikoli ni bilo tako zabavno. Study with Subwords nudi alternativno učenje z igrivo uporabo koščkov besed.

Nibble Priljubljena platforma Nibble nas nauči najrazličnejših znanj, če ji vsakodnevno namenimo vsaj 15 minut ter rešimo njen kviz.

Fable Družabno omrežje za ljubitelje knjig omogoča ustvarjanje lastnih klubov in odkrivanje svežega čtiva.

Devil May Cry: Peak of Combat Znana akcijska serija konzol se predstavlja v mobilnem svetu z odličnim sistemom bojevanja in s precej manj pohvalno monetizacijo.

NothingDoor Od grafične ekstravagance se selimo k retro ugankarski igri najbolj preprostega videza, a z možgani, ki se jih ne bi sramoval niti Hercule Poirot.

Dice Dreams Dice Dreams združuje igro na srečo s simulacijo gradnje mesta, kar se na prvi pogled zdi nenavadna kombinacija, ki pa odlično deluje.

Archero Archero z glavnim likom in načinom igranja (beri: raziskovanja) močno spominja na Zeldo, serijo iger, ki so velike uspešnice podjetja Nintendo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji