Objavljeno: 29.8.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2023

Naš izbor na iPhonu

Shortwave Email Program za Googlovo elektronsko pošto Gmail ob pomoči umetne inteligence ustvari povzetke prejetih sporočil, osnutke odgovorov ter seznam odprtih vprašanj.

ImageChat Računalniški vid, podprt z umetno inteligenco, nam v aplikaciji ImageChat na podlagi naložene slike pove, kaj vidi na njej.

Polycam Ustvarjanje 3D-modelov je z aplikacijo Polycam preprosto. Za vse, ki si želijo dvigniti raven ustvarjalnosti stopnjo više.

FeedFlow FeedFlow je minimalističen in dovršen bralnik brez pretiranih dodatkov, blišča ter nepotrebnih funkcij, ki ponuja neovirano uživanje novic RSS.

Bentos Program Bentos je virtualno igrišče z resnim poslanstvom. Omogoča izdelavo prostora, v katerem sogovorniku lažje predstavimo svojo zamisel.

Divoom Divoom je globalna skupnost ustvarjalcev, ki jih navdušujejo retro ustvarjanje, deljenje animacij in tekmovanja.

MindValley Prehitro življenje upočasnimo z delom na sebi. Osebna rast, duševno zdravje, pozitivne misli in podobno so osrednja tema aplikacije MindValley.

Insight Journal Življenjska pot je raziskovanje samega sebe, kar omogoča aplikacija Insight Journal z vsakodnevnim zastavljanjem globokih vprašanj.

Hand Talk Program Hand Talk ob pomoči prikupnega Huga in s kančkom umetne inteligence omogoča praktično učenje ameriškega znakovnega jezika ASL.

Cashinator Svež razdelilnik računov je primeren za plačevanje stroškov na potovanju, nakup večjega darila, kritje najemnine in podobnih skupnih izdatkov.

Stippl Načrtovanje potovanja ali počitnic se ne konča z izbiro destinacije, prevoza in prenočišča. V nadaljevanju nam pomaga program Stippl.

Vio.com Iskanje ponudb je pomembna faza pri načrtovanju slehernega potovanja. Olajšamo si jo z iskalnikom in s primerjalnikom cen Vio.com.

CoinSnap Nujen pripomoček za zbiratelje prepozna vrednost kovancev več kot 200 držav sveta.

Electricity Maps Obnovljivi viri energije so prihodnost. To je danes jasno bolj kot kadarkoli prej. Kako daleč z njimi s(m)o ljudje po svetu, vidimo v programu Electricity Maps.

Pokemon Sleep Naslednik uspešnice obogatene resničnosti Pokemon Go v igro spreminja spanje. Namesto s hojo ljubke pošasti tokrat lovimo kar iz postelje.

Peridot Hišni ljubljenček je velika odgovornost, zato je mogoče pametno, če svojo najprej preizkusimo z virtualno živalco Peridot.

Defense Derby Večigralska igra Defense Derby prepriča z dovršeno implementacijo znane strateške formule branjenja stolpičev.

Oxenfree II Nadaljevanje avanture, odvisne od igralčevih odločitev, je nova zvezda vedno bolj bogate igričarske knjižnice pretočne storitve Netflix.

Cut the Rope Daily Nova igra znanega in priljubljenega imena naročnikom pretočne storitve Netflix vsakodnevno dostavi zanimivo uganko.

Teeny Tiny Town Teeny Tiny Town je miselna igra, v kateri moramo na omejenem koščku prostora zgraditi malo, a čisto pravo mestece.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji