Objavljeno: 25.4.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2023

Naš izbor na iPhonu

Launcher with Multiple Widgets Program omogoča prilagajanje zaslona, spreminjanje ikon, ozadij in barv. Z lebdečimi pripomočki olajša dostop do stikov, glasbe in drugih aplikacij.

AdLock AdLock je preprost filter motečih oglasov, ki tudi z blokiranjem samodejno predvajanih videoposnetkov močno izboljša izkušnjo s spletnim brskalnikom Safari.

ClearVPN Aplikacija ponuja preprosta, pripravljena orodja za povezavo s strežniki VPN, ki nam zagotavljajo anonimnost, varujejo osebne podatke in skrijejo lokacijo.

Euclid Euclid je znanstveni kalkulator za operacijski sistem iOS, ki podpira Excelove formule, LaTeX in pametno pretvarjanje ter rešuje napredne matematične probleme.

Nitro PDF Pro Nitro PDF Pro je celovito orodje za urejanje datotek PDF z možnostjo označevanja, izpolnjevanja obrazcev, podpisovanja in zaščite.

Apple Music Classical Classical naročnikom Applove pretočne storitve Music nudi obsežen katalog klasične glasbe, izboljšano iskanje in vrhunsko zvočno kakovost.

YouUp YouUp je aplikacija, ki zamenja običajno jutranjo rutino z osebnim prebujanjem, ljubečimi sporočili, s smešnimi šalami ali prijateljskimi pozdravi.

Landmarks Aplikacija Landmarks, ki jo razvijata André Baev in Simon Gardinier, ponuja več kot 300 interaktivnih 3D-znamenitosti z rednimi posodobitvami in brez oglasov.

Ausum Novičarska aplikacija se poročanja loti na drugačen način, saj nas v manj kot treh minutah zvočno obvesti o pomembnih dogodkih iz vsega sveta.

Expenses Sledenje izdatkom z aplikacijo Expenses je preprosto in z izčrpno analizo učinkovito pri spremljanju osebnega toka denarja skozi čas.

PhotosRevive PhotosRevive ob pomoči umetne inteligence obarva stare fotografije in obudi stare črno-bele posnetke v novo življenje.

Speeko Javno nastopanje se iz nočne more v uporabno veščino spremeni ob pomoči mobilnega trenerja Speeko, izvajanja njegovih vaj in upoštevanja povratnih informacij.

VidCap VidCap je enostavno orodje za dodajanje podnapisov videoposnetkom, ki samodejno pretvori govor v besedilo in pritegne pozornost občinstva.

Mimir Spotify za podkaste, program Mimir, ima vrsto naprednih zmožnosti, s katerimi so iskanje, organiziranje ter poslušanje najljubših oddaj še večji užitek.

UpLife Aplikacija, ki temelji na načelih kognitivno-vedenjske terapije (CBT), vključuje več kot 100 vodenih vadb, meditacij in izzivov s področja osebnostne rasti.

Quarterplan Quarterplan je mobilni seznam opravil za hitro in učinkovito sledenje vsakodnevnim nalogam ter njihovemu reševanju.

Terra Nil Igra za naročnike storitve Netflix se gradnje loteva v obratni smeri. V njej čistimo oceane, sadimo gozdove in brišemo človeško prisotnost v ekosistemu za živali.

Into The Breach In the Breach je potezna strateška videoigra, ki jo je razvil in izdal neodvisni razvijalski studio Subset Games, znan po uspešnici FTL.

Shatter Remastered Retro igra z znano Arkanoid formulo združuje klasično akcijo z edinstvenimi preobrati in neverjetnimi šefovskimi bitkami. Enostavna za igranje, težka za obvladovanje.

Pocket Card Jockey Ustvarjalci franšize Pokemon predstavljajo zanimivo mešanico pasjanse in konjskih dirk, ki se je najprej proslavila na Nintendovi konzoli 3DS.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji