Objavljeno: 30.6.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Julij-avgust 2020

Naš izbor na iPhonu

Jefit Workout Planner Aplikacija za načrtovanje vadb, vključuje čez tisoč različnih vaj in različne programe (denimo za krepitev mišic, izgubo teže itd.).

Google Tasks Odlična in preprosta aplikacija za spremljanje vsakodnevnih opravil, povezana z Googlovimi oblačnimi storitvami.

Cozi Family Organizer Aplikacija za skupno organizacijo aktivnosti in opravil, olajša koordinacijo več urnikov, deljenje seznamov in podobno.

Sofa: Downtime Organizer Pogosto slišimo priporočila za ta ali oni film, serijo, knjigo in aplikacija Sofa je namenjena ravno beleženju ter organiziranju prostočasnih opravil.

Pocket Earth Maps Odlična aplikacija za navigacijo, ponuja tudi lokalno hrambo zemljevidov, vključeni so tudi topografski zemljevidi.

Room Planner Enostavna aplikacija, s katero fotografiramo sobo, vanjo pa poljubno vstavljamo različne kose pohištva.

Launch Center Pro Zmogljiva aplikacija, znana že iz sistema MacOS, Launch Center Pro prinaša veliko res zmogljivih opcij in bližnjic.

GIF Keyboard Zabavna tipkovnica, ki nam omogoča hiter dostop do morja različnih kratkih sličic GIF.

Aloha Browser Spletni brskalnik s poudarkom na zasebnosti, saj ima vgrajeno povezavo VPN in samodejno blokiranje oglasov.

Sound Meter Preprosta aplikacija za merjenje glasnosti v prostoru, ki pokaže tudi najnižjo, najvišjo in povprečno glasnost v določenem intervalu.

Mojo – Insta Story Editor Urejevalnik zgodb (story) Mojo na priljubljenem Instagramu ali Snapchatu ponuja odlične animirane predloge.

Filmmaker Pro Zmogljiva aplikacija za urejanje videa. Na novejših napravah podpira tudi video, zajet v ločljivosti 4K.

PhotoRoom Fotografska aplikacija, namenjena ustvarjanju studijskih fotografij – poudarek je na odstranitvi ali zamenjavi ozadja.

ClimbFinder Aplikacija založbe Sidarta, v kateri najdemo plezalne vodnike tako za slovenska plezališča kot tudi za tuja.

YouTube Kids Youtube že nekaj časa ponuja razdelek, ki je namenjen otrokom, in tem je zdaj na voljo tudi samostojna aplikacija.

Dungeon of Weirdos Igra, v kateri se spustimo v različne naključno ustvarjene temnice, polne čudaških in nevarnih nasprotnikov.

Two Spies Odlična potezna strateška igra za dva igralca – ponuja igranje v dvoje na eni napravi ali prek spleta.

Knighthood V fantazijskem svetu igre Knighthood postanemo vitez, ki med avanturami dobiva nove sposobnosti in boljšo opremo.

Archero Preprosta, a nalezljiva arkadna igra, kjer moramo kot lokostrelec premagati valove nasprotnikov.

Minesweeper Classic Klasična igra minolovec iz časov prvih sistemov Windows, vključno s staro, sivinsko grafično podobo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji