Objavljeno: 26.5.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Junij 2020

Naš izbor na iPhonu

GitHub Uradna aplikacija spletišča, namenjenega hrambi programske kode in sodelovanju pri razvoju.

Socratic by Google Zanimiva aplikacija, namenjena srednješolcem in študentom, ki z uporabo umetne inteligence pomaga pri razumevanju učne snovi.

Coursera: Learn new skills Odlična aplikacija spletne strani za učenje različnih veščin, ponuja tako brezplačne kot plačljive tečaje in predmete.

Data Jar Zanimiva aplikacija, namenjena hrambi raznovrstnih podatkov v navezi z Applovo funkcijo Shortcuts.

Gimi – Financial Superskills Aplikacija, s katero lahko mlajše naučimo osnovne veščine ravnanja z denarjem, od varčevanja do načrtovanja večjih nakupov. 

Amerigo File Manager Zmogljiv upravljalnik datotek, podpira delo z datotekami v različnih oblačnih shrambah in integracijo z drugimi aplikacijami.

Ferrite Recording Studio Ena zmogljivejših aplikacij na iOS za snemanje in urejanje zvočnih zapisov, predvsem govora. Podpira tudi urejanje več zvočnih stez.

Flowkey Enostavna aplikacija za učenje igranja klavirja. V njej lahko izbiramo med več kot 1.500 skladbami različnih težavnosti.

Gemini Photos: Gallery Cleaner Marsikdo ima v galeriji na telefonu preveč nepomembnih fotografij, aplikacija Gemini Photos nam jih pomaga urediti in pridobiti nekaj prostora.

Sanvello Pregledna, preprosta aplikacija, namenjena meditaciji in sproščanju, vključuje tudi beleženje vsakodnevnega počutja.

Planner 5D Zmogljiva aplikacija za urejanje in opremljanje stanovanja. V njej najdemo več tisoč različnih kosov pohištva.

Workout Trainer Domači vodnik za fizično vadbo, kjer najdemo na tisoče različnih vrst vadbe in strokovno sestavljenih programov.

Lotus Aplikacija za vodeno vadbo joge. Vključuje tudi vodeno vadbo prek spleta različnih dolžin in zahtevnosti.

Powder – Edit game clips Preprost urejevalnik videa, namenjen urejanju in sestavljanju videa, posnetega v igrah. Podpira tudi vnos posnetkov z drugih platform (računalnika, igralnih konzol).

Unum Urejevalnik fotografij, namenjen predvsem fotografijam in videu za objavo na družabnih omrežjih, denimo Instagramu, Tiktoku in Pinterestu.

Snake Rivals Igra, zasnovana okoli klasične kače, a z odlično grafiko, raznovrstnimi okolji in igranjem prek spleta.

Head Ball 2 Enostavna, a prikupna igra nogometa s poudarkom na odbijanju žoge z glavo in kupom različnih nadgradenj našega lika.

War Dragons Grafično impresivna strategija v realnem času, v kateri nadzorujemo vojsko zmajev v spletnem boju z drugimi igralci.

F1 Manager Igra, ki se ukvarja z drugo platjo najhitrejšega cirkusa – upravljanjem moštva in s strategijo na dirkah.

KartRider Rush+ Arkadna dirkaška igra z različnimi načini igranja, v kateri zbiramo različne like in karte, pomerimo se lahko tudi na spletnih seznamih najhitrejših igralcev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji