Objavljeno: 24.12.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Januar 2020

Naš izbor na iPhonu

feeder.co Odličen, pregleden in preprost bralnik virov RSS in Atom, omogoča tudi pošiljanje novic v Pocket ali Instapaper.

Just Timers Preprosta, a zmogljiva aplikacija, katere cilj je vodenje različnih števcev – vključuje tudi widget za hiter pregled števcev.

Shopping List Še ena koristna aplikacija, sploh v predprazničnih časih. Z njo si pomagamo pri sestavljanju nakupovalnih seznamov.

Countdown tracker Enostavna aplikacija, v kateri nastavimo različne dogodke, do katerih odšteva – recimo praznike, rojstne dni itd.

Clacbot Zmogljiva aplikacija za računanje in pretvorbo različnih enot, tudi valut. Pokaže tudi zgodovino izračunov in pretvorb.

CoSleep: White Noise CoSleep je namenjena boljšemu spancu – vsebuje generator različnih zvokov, opozarja nas na pravi čas, da gremo spat, beleži spanec in omogoča nežno zbujanje.

Dictionary.com Pregleden in zmogljiv angleški slovar, vključuje tudi zvočne zapise, da si lažje predstavljamo, kako se neka beseda izgovori.

Smartify: Scan & Discover art Če se odpravljamo v znano galerijo, bo Smartify izredno koristna aplikacija, saj prek kamere prepozna umetnine in razkrije njihove zgodbe.

Fitbod Odlična aplikacija za namensko vodeno vadbo, prirejeno željam uporabnika in njegovim potrebam. Vsebuje tudi video demonstracije posameznih vadb.

Focos Odlična fotografska aplikacija, ki poudarja zamegljeno ozadje, pri katerem lahko določamo različne parametre.

VHS Cam – Retro 80s Camcorder Aplikacija za snemanje videa z videzom starih, »retro« kamer iz osem- in devetdesetih.

InShot Video Editor Zmogljivi urejevalnik videa, ki jim lahko dodajamo glasbo, efekte, emojije in besedila.

GPS Race Timer Aplikacija, ki z GPS-tipali meri različne parametre vožnje. Med drugim lahko samodejno izmeri pospeševanje avtomobila, denimo od 0 do 60 km/h.

Hiking Tracker Enostavna aplikacija za beleženje statistik rekreacije (pohodništvo, kolesarjenje). Med drugim meri tudi prehojeno višino in porabljene kalorije.

Moon Surfing Prikupna igra z lebdečo rolko, s katero se vozimo po luninem površju, ki je sproti generirano.

Streets of Rage 2 Classic Odlična igra, v osnovi narejena leta 1992 za sistem Sega Genesis, pred časom pa prirejena tudi za sisteme iOS.

Bike Unchained 2 Adrenalinska vožnja z gorskimi kolesi ob odlični grafiki omogoča igranje prek spleta in tudi organizirana tekmovanja.

Snowboarding The Fourth Phase Še ena adrenalinska igra, tokrat deskanje na snegu po različnih slikovitih lokacijah. Poleg hitrostnih dirk so na voljo tudi tekmovanja v izvajanju različnih trikov.

Sky: Children of the Light Prelepa igra raziskovanja čudežnih dežel. Avtorji igro Journey, ki vključuje tudi igranje prek spleta, izredno hvalijo.

Township: Farm & City Building Igra grajenja in organizacije mesta, kjer vzpostavimo verige za pridelavo in obdelavo surovin, s katerimi razvijamo mesto.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji