Objavljeno: 26.11.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor December 2019

Naš izbor na iPhonu

Planny 3 Odlična, pregledna aplikacija za vodenje opravil, ki vključuje tudi zanimivo statistiko opomnikov in opravil.

Sorted 3 Še ena aplikacija za organiziranje časa. Omogoča urejanje dogodkov, opravil in beležk v časovni seznam.

iTerminal Eden izmed boljših odjemalcev na iOS za SSH in Telnet. Seveda omogoča tudi hrambo pogostih povezav.

MWeb Zmogljiv urejevalnik besedil s podporo za sintakso Markdown in z možnostjo povezovanja z različnimi storitvami, denimo Wordpressom.

TextGrabber Translator Prevajalni program dobro znanega podjetja Abbyy, konkretno za prevajanje besedila, zajetega s fotoaparatom ali s shranjenih fotografij.

TickTick Še ena aplikacija za beleženje opravil, tokrat s poudarkom na preprostem delovanju in preglednosti.

Crowdfire Aplikacija, namenjena hitremu beleženju zanimivih zgodb, člankov in fotografij za vsa družbena omrežja.

Apple TV Kupcem novejših naprav s sistemom iOS ponuja Apple brezplačno leto uporabe njihove storitve za pretočni video. Do nje pridemo prek aplikacije Apple TV.

Instants – Photo Edition Enostavna aplikacija za hitri zajem preprostih fotografij, ki jim lahko dodamo kratke pripise in različne filtre.

Blendeo Aplikacija Blendeo je ena izmed zmogljivejših za zajem fotografij z daljšim časom ekspozicije – to lahko dobimo tudi iz zajetega videa.

A Color Story Zmogljiva aplikacija za urejanje fotografij, ki poudarja predvsem izredno širok izbor raznovrstnih filtrov.

Tiqets – Museums & Attractions Aplikacija Tiqets nam na enem mestu ponudi nakup vstopnic za različne svetovne atrakcije, muzeje in galerije. Najdemo jih znotraj aplikacije v obliki kode QR.

Trails Outdoor GPS Logbook Trails omogoča beleženje podatkov aktivnosti v naravi, denimo med hojo, kolesarjenjem, tekom itd.

Yousician Aplikacija za učenje različnih glasbenih inštrumentov (in tudi petja), ki vsebuje na tisoče pesmi in nudi tudi povratno informacijo o igranju.

State of Survival: Zombie War Pol leta po zombi apokalipsi moramo preživeti in pomagati pri ponovni vzpostavitvi civilizacije, pri tem pa se obvarovati pred napadi zombijev.

F1 Mobile Racing Letošnja sezona formule ena gre h koncu, lahko pa se preizkusimo v uradni igri z vsemi letošnjimi moštvi in dirkači.

Magic Mansion Prikupna arkadna igra z retro grafiko in enostavnim, a nalezljivim igranjem, kjer ob vse zahtevnejših ravneh odklepamo tudi nove like.

Row Row Izredno lepa igra veslanja po različnih rekah, kjer tekmujemo v čim hitrejšem veslanju do cilja.

Kubrix Zanimiva, lepo izdelana igra reševanja nenavadnih geometrijskih ugank.

Tennis Clash Hitra, akcijska igra tenisa z odlično grafiko in s preprostimi, intuitivnimi kontrolami. Podpira tudi igranje proti prijateljem.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji