Objavljeno: 28.8.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor September 2018

Naš izbor na iPhonu

Symbolab Calculator Odlična aplikacija, ki bo v pomoč predvsem šolarjem, saj uporabnika vodi čez težje matematične probleme.

Currency Converter Plus Poletje je čas potovanj, tako bo marsikomu prišla zmogljiva aplikacija, ki ima osvežene tečaje svetovnih valut in omogoča enostavno pretvorbo.

Medium Spletišče Medium je odlični vir daljših, podrobnejših člankov, ponuja pa tudi odlično aplikacijo za iOS.

Spark Aplikacij za elektronsko pošto res ni malo, vsaka ponuja kaj zanimivega. Spark omogoča tudi sodelovanje ekip in časovno razporeditev pošte.

Pacer Pedometer & Step Tracker Enostavna, a zmogljiva aplikacija, ki meri korake in beleži lokacijo uporabnika, z njo lahko tudi računamo porabljene kalorije.

MyFitnessPal Aplikacija, s katero beležimo vse obroke in računa, koliko kalorij smo zaužili. V svoji zbirki ima več kot šest milijonov različnih živil.

Waze Navigation & Live Traffic Odlična aplikacija za navigacijo, ki pomaga pri izogibanju prometnim zastojem, policijskim patruljam in podobno ter tudi pri iskanju parkirnega mesta.

Charging stations in Slovenia Aplikacija za vse, ki imajo električna vozila. Z njo je mogoče hitro poiskati najbližjo električno polnilnico in tudi preveriti zasedenost.

HAKmap Koristna aplikacija za vse, ki se na dopust odpravljajo na Hrvaško, saj gre za uradno aplikacijo hrvaškega avtokluba.

Night Sky Poučna aplikacija, ki ob pomoči tehnologije AR omogoča iskanje konkretnih zvezd in ozvezdij na nočnem nebu.

Triglav Vreme Zmogljiva aplikacija za spremljanje vremena in vremenskih opozoril, še posebej koristna v času pogostih poletnih neviht, saj vključuje tudi radarsko sliko padavin.

AR Mountains and Peaks Map Aplikacija, namenjena pohodnikom, s katero lahko hitro in enostavno preverimo, kateri vrhovi so okoli nas.

Pacemaker – AI DJ app Enostaven, a zmogljiv program za mešanje glasbe, kjer lahko novo ustvarjene pesmi delimo prek Spotify in iTunes.

Khan Academy Izredno priljubljeno spletišče, polno predavanj in poučnih vsebin, ki ima tudi aplikacijo, s katero se lahko učimo celo na poti.

myHomework Student Planner Kmalu se spet začne šolsko leto in z myHomework Planner bo lažje načrtovati in spremljati domače naloge.

CŠOD Misija Poučna aplikacija podjetja DigiEd, d. o. o., ki je mobilni vodnik z različnimi poučnimi misijami po vsej Sloveniji.

Geocaching Obvezna aplikacija za vse, ki bi se radi preizkusili v zabavnem iskanju skritih zakladov po vsem svetu.

Sneak Ops Prikupna akcijska igra, v kateri se je treba neopazno prebiti čez misijo, polno pasti in stražarjev.

Pictionary Prikupna namizna igra je na voljo tudi na iOS. Igramo jo seveda prek spleta z igralci z vsega sveta.

Batman: The Enemy Within Zadnje poglavje igre z enim izmed najbolj znanih super herojev. V njej vsaka odločitev igralca odločno vpliva na celotno zgodbo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji