Objavljeno: 28.3.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor April 2017

Naš izbor na iPhonu

WeDo. Odlična aplikacija za vodenje opravil k opravilom doda tudi možnosti sodelovanja, torej da lahko opravila delimo z drugimi.

Google Keep. Odlična, preprosta Googlova beležnica, ki vse hrani v oblaku in je zato dosegljiva tudi iz drugih naprav, dodajamo lahko tudi fotografije in zvočne posnetke.

Lyst. Razvijalci aplikacije Lyst pravijo, da naj bi šlo za največjo spletno trgovino z oblekami in modnimi dodatki – obsega več kot 11.000 različnih modnih znamk.

Raft Calendar, še ena aplikacija za vodenje časa, meri predvsem na tiste, ki potrebujejo skupinske koledarje, tako za družine kot za prijatelje in službena opravila.

Encode: Learn to Code. Enostavna aplikacija, s katero se lahko učimo programiranja. Meri predvsem na spletni razvoj, ponuja JavaScript, HTML in CSS.

BlogTouch for Wordpress ponuja aplikacije za različne blogerske platforme, tudi največjo, odprtokodno in nadvse priljubljeno platformo Wordpress.

Hokusai Audio Editor. Presenetljivo zmogljiva aplikacija za urejanje zvočnih posnetkov ponuja celo urejanje na več kanalih in različne filtre in učinke.

Decibel Meter. Enostavna aplikacija za merjenje glasnosti okoliškega zvoka, koristna predvsem za primerjavo in iskanje preglasnih naprav.

Daylight. Preprosti Daylight nam glede na našo lokacijo lepo in nazorno kaže, koliko časa je še do sončnega zahoda oziroma polne teme.

iMediaShare. Zmogljiva medijska aplikacija, s katero lahko pretakamo video, fotografije in glasbo iz našega telefona na pametni televizor – podpira vse pomembnejše znamke.

Pacer. Mobilna štoparica, namenjena telesni vadbi. Ima preprost, a učinkovit vmesnik z možnostjo različnih potegov za enostavno upravljanje.

Lake Colouring Books. Digitalne pobarvanke so v zadnjem letu postale zelo priljubljene zaradi terapevtskega učinka. Lake ponuja lepo brezplačno začetno zbirko.

DUGOUT. Odlična aplikacija za navdušence nad nogometom ponuja res veliko vsebin in informacij, tudi z vsakodnevnimi video vsebinami.

Adobe Illustrator Draw. Adobe je seveda svetovno znano ime na področju grafičnih aplikacij, tudi za iOS jih imajo malo morje – Illustrator Draw je zmogljiva aplikacija za risanje.

Brush DJ. Aplikacija, s katero skrbimo za zobno higieno, nas pravočasno opozarja na menjavo zobne ščetke, na nitkanje med zobmi, obisk zobozdravnika itd.

Almost a Hero. Prisrčna igra z odličnim grafičnim slogom, v njej imamo devet različnih herojev, ki se odpravijo na epsko popotovanje po fantazijski deželi.

Twisty Sky. Igra, v kateri se moramo povzpeti po stolpu, polnem različnih ovir, pri čemer se moramo izogibati zlobnežem, ki nas hočejo potisniti v pogubo.

Golf Zero. Nenavadna, a prisrčna mešanica golfa in skakanja med stolpi in platformami, cilj pa je, seveda, spraviti žogico v luknjo vsakega nivoja.

True Skate. Odlična igra rolkanja, kjer moramo z izvajanjem trikov nabrati čim več točk in s tem zmagati na turnirjih – trike lahko tudi posnamemo.

Color Trail. Hitra, nalezljiva igra, kjer so pomembni predvsem dobri refleksi,v njej se moramo prebiti skozi 3D labirint oziroma preživeti čim dlje

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji