Objavljeno: 30.8.2016 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor September 2016

Naš izbor na iPhonu

GoEuro. Aplikacija, namenjena popotnikom po Evropi, zajema pregled prevozov, tako letalskih kot tudi avtobusov in vlakov.

Microsoft Pix. Zanimiva nova aplikacija za fotografiranje, v Microsoftu so posvetili posebno pozornost samodejnim algoritmom za izbiro čim bolj optimalnih nastavitev.

Prisma. Odlična aplikacija, v kateri lahko svoje fotografije predelamo v slogu kakega znanega slikarja (Picasso, Munch) ali s kakim zanimivim vzorcem.

Nike+ Training Club. Program zajema različne oblike vadbe znanih športnikov, z navodili in motivacijo, med drugim tudi vadbo tenisačice Serene Williams.

DesignMantic Logo Maker. Preprosta aplikacija, v katero vnesemo ime podjetja (društva, zavoda), in nam na podlagi tega ponudi velik izbor logotipov – te lahko seveda tudi prikrojimo svojim željam.

Sprightly. Microsoftova nova aplikacija za iOS, Sprightly, je namenjena izdelavi letakov, cenikov in podobnih tiskovin. Zajema številne predloge za enostavnejše delo.

Pigment – Adult Coloring Bok. Aplikacija pobarvanka za odrasle za umiritev po stresnem dnevu. Zajema kup profesionalnih ilustracij in veliko svinčnikov in čopičev.

Quik by GoPro. Enostaven in hiter program za obdelavo oziroma sestavo videa prihaja iz rok programerjev podjetja GoPro, sicer znanega po majhnih akcijskih kamerah.

Ink for iOS. Program Ink je namenjen hitremu risanju in skiciranju. Ima zelo malo funkcionalnosti, meri pa k čim hitrejšemu in lažjemu delu.

Followers for Instagram. Program, namenjen zahtevnejšim uporabnikom Instagrama, omogoča našim sledilcem učinkovitejše spremljanje.

RTV Šport prinaša športne vsebine naše RTV, zajema novice, pregled rezultatov, napovedi, tudi možnost spremljanja rezultatov v živo.

Premier League. Uradna aplikacija prve angleške nogometne lige, koristna tako za nogometne navdušence kot za tiste, ki se ukvarjajo s fantazijskimi nogometnimi ligami.

HOPINTAXI. Nova aplikacija, ki ponuja hiter in enostaven priklic taksija. Trenutno je na voljo le v Ljubljani, koristen je zemljevid, ki prikaže, kje so najbližji taksisti.

Mega. Oblačna shramba za datoteke, v kateri dobimo prvih 50 GB prostora brezplačno, obenem poskrbi tudi za šifriranje vseh shranjenih datotek.

Mars: Mars. Nalezljiva, na videz preprosta igra, v kateri moramo z raketnim nahrbtnikom in omejeno zalogo goriva raziskati rdeči planet.

Lego City: My City. Prijetna igra v svetu kock Lego združuje kup različnih majhnih iger v enem – na voljo je kar petnajst različnih iger.

Micro Machines. Dirkanje z avtomobilčki po progah, postavljenih po pisalnih mizah, kuhinjskih pultih in drugod.

Championship Manager 17. Igra, v kateri prevzamemo vajeti enega izmed več kot 450 nogometnih klubov iz 15 držav in 25 lig, tokrat z osveženimi podatki za sezono 2016/2017.

SBK16. Nova igra dirkanja z motocikli iz svetovne serije Superbike World Championship, tokrat z letnico 2016 in še boljšo grafično podobo.

Pokemon GO. Igra, ki je čez noč zavzela svet. V njej se sprehajamo po svetu in lovimo Pokemone, se pridružimo eni izmed treh ekip in skupaj zavzemamo telovadnice.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji