Objavljeno: 28.2.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2023

Naš izbor na Androidu

Alarm Clock Puzzle Programska budilka Alarm Clock Puzzle je namenjena ljudem, ki se zjutraj težko zbudijo. Njeno zvonjenje ne neha, dokler ne stremo zastavljenega miselnega oreha.

MJ PDF Branje dokumentov v formatu PDF je lahko na pametnem telefonu mučno, zato si pomagamo z odličnim in s hitrim pripomočkom, ki preprosto deluje.

Codora Osnovno branje danes vseprisotnih QR-kod je vgrajeno v praktično vsak pametni telefon, a za naprednejše zmožnosti velja poseči po aplikaciji, kakršna je Codora.

One Sec Program za omejevanje uporabe posameznih aplikacij je učinkovito zdravilo, ki pomaga pri zmanjševanju odvisnosti od telefona.

Speechify Speechify je program, ki besedila pretvori v zvočne datoteke, brane v več kot 20 jezikih ter različnih glasovih.

Heark Heark je mobilna aplikacija za snemanje in urejanje zvoka v različnih formatih s podporo povezavi bluetooth ter ročnemu nastavljanju hitrosti.

Memori Note Najnovejša mobilna aplikacija za beleženje najrazličnejših zapiskov stavi na uporabniku prijazen uporabniški vmesnik z omogočenim opozarjanjem.

RemNote RemNote uporablja uveljavljene učne prijeme, da študentom, raziskovalcem, podjetnikom in drugim pomaga pri učenju ter pomnjenju izbrane snovi.

Monefy Monefy je mobilna aplikacija z omogočeno sinhronizacijo med napravami za upravljanje financ, ki nam pomaga učinkovito slediti svojim prihodkom in izdatkom.

Bookey Bookey je program za branje in poslušanje knjig, namenjen ljudem, ki imajo radi knjižne izdelke za osebno rast, vendar nimajo vedno časa za branje.

Infinite Painter Infinite Painter je mobilna aplikacija za risanje in slikanje, ki tako profesionalcem kot amaterskim ljubiteljem ponuja številne zmožnosti za ustvarjanje.

Memix Program za urejanje videoposnetkov Memix olajša dodajanje napisov in drugih grafičnih elementov v izbrani izdelek.

SnoreGym Aplikacija SnoreGym ponuja ljudem, ki trpijo zaradi smrčanja ali drugih dihalnih težav med spanjem, niz vaj za krepitev dihalnih mišic in izboljšanje kakovosti spanja.

MyTherapy Pill Reminder Aplikacija MyTherapy Pill Reminder je namenjena uporabnikom, ki redno jemljejo različna zdravila v sklopu kompleksnih terapij.

Kitchen Stories Digitalni kuharski mojster, ki nas v sliki in besedi uči kuhanja zajtrkov, kosil, večerij, sladic, vegetarijanskih in veganskih dobrot, jedi brez glutena ter še veliko več.

Planta Aplikacija Planta omogoča prepoznavanje rastlin, spremljanje njihovega zdravstvenega stanja in zagotavljanje pravočasne oskrbe, zalivanja, gnojenja ter presajanja.

Valiant Hearts: Coming Home Nadaljevanje odlične ugankarske pustolovščine iz prve svetovne vojne se osredotoči na izgubljena brata, ki se trudita preživeti pekel.

Static Shift Racing Static Shift Racing je dirkalna poslastica s poudarkom na prilagajanju vozila, s katerim se bomo pomerili z drugimi igralci prek interneta.

Puppet Hockey Za slovo od zime si privoščimo zabavno igro hokeja, ki pod šaljivim površjem skriva zadovoljivo igralno globino.

Princess Doll Coloring Book Na koncu tokratnega pregleda omenimo še najnovejšo digitalno pobarvanko, ki bo navdušila predvsem mlajše uporabnike in uporabnice telefona.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji