Objavljeno: 26.4.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2022

Naš izbor na Androidu

tOndO keyboard Alternativna programska tipkovnica za naprave z operacijskim sistemom Android črke in znake razvrsti v šest krogov ter obljublja nevideno hitrost pri tipkanju.

Voice Access Googlova aplikacija Voice Access omogoča upravljanje slehernega vidika telefona zgolj z glasom.

Sound Amplifier Sound Amplifier je še eden od Googlovih pripomočkov za uporabnike s posebnimi potrebami, ki jih s pridom izkoristi slehernik.

SD Maid Prostora na telefonu ni nikoli dovolj in SD-služkinja nam ga z različnimi sistemskimi prijemi pomaga pridobiti čim več.

Pure Wallpaper Generator Ko nam zbirke ozadij niso več dovolj, si naredimo lastno programsko tapeto, ki bo krasila namizje telefona, skladno s trenutnim počutjem.

Sesame Sesame je univerzalni iskalnik in pripomoček za ustvarjanje najrazličnejših bližnjic, ki nam prihrani nemalo časa.

Native Alpha Native Alpha je zanimiv programski pripomoček, ki vsako spletno stran spremeni v celozaslonsko aplikacijo.

Emojimix Z emotikoni uspešno izrazimo občutke pri pisni komunikaciji s telefonom. Kaj nastane, če združimo dva, pokaže aplikacija Emojimix.

SwiftScan SwiftScan je učinkovit optični bralnik kod QR in dokumentov, ki omogoča naknadno urejanje ter preprosto deljenje rezultatov.

Pixlr Ena boljših aplikacij za urejanje fotografij z Androidom se ponaša z več kot dvema milijonoma različnih kombinacij filtrov, učinkov in plasti.

FlipaClip Odličen program za ustvarjanje animacij 2D poskrbi, da risbe oživijo. Omogočena je podpora delu z digitalnim peresom S Pen in s plastmi.

Filmic Pro Odlična aplikacija za vse ustvarjalce video posnetkov ni poceni, a jo je pred nakupom mogoče preizkusiti prek posebne testne različice.

Symfonium Symfonium je glasbeni predvajalnik, ki pod eno streho združi različne zvočne vire in jih predvaja lokalno ali na oddaljeni napravi.

Adidas Running Adidasova aplikacija se v prvi vrsti ukvarja s tekom, a podpira tudi 90 drugih vrst športnih aktivnosti, na primer jogo in plavanje.

Moodfit Moodfit je brezplačen pripomoček, ki z vajami in s pomočjo skrbi za kondicijo uporabnikovega psihičnega stanja.

Death Counter Sodobne igre se v eni stvari vedno bolj približujejo klasičnim naslovom, od igralca namreč zahtevajo vedno več umiranja. Smrti šteje Death Counter.

Astral Light Astral Light je zanimiva igra, kjer vrtimo jasno nočno nebo in ob sproščujoči spremljavi sestavljamo različna ozvezdja.

The Bard's Tale: WoL Priljubljena RPG igra The Bard’s Tale, katere posebnost je možnost glasovnega upravljanja, se v različici Warlocks of Largefearn predstavlja mobilnim igralcem.

CircloO Zabavna igra upošteva zakone fizike pri širjenju igralnega kroga ter uporabi najrazličnejših oblik, ki se igralcu spotoma razkrivajo.

Gumslinger Dvoboji z Divjega zahoda so v igri Gumslinger tako resni kot šaljivi. V vlogi gumijastega bombona moramo dobro razmisliti o svojih potezah, da bi »preživeli«.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji