Objavljeno: 21.12.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2022

Naš izbor na Androidu

Spren Spren je z umetno inteligenco podprt mobilni mojster, ki se v prvi vrsti ukvarja z naprednim upravljanjem obvestil.

AceScreen Varčevanje z baterijo je dobrodošla zmožnost slehernega telefona, a je nenehno ugašanje zaslona včasih moteče in temu je namenjena aplikacija AceScreen.

Swipe Back Swipe Back je sistemski programski pripomoček za prilagajanje območja, občutljivega na dotik, ki skrbi za prepoznavanje geste potega s prstom nazaj.

Opera GX Opera GX je mobilni spletni brskalnik, ki se s posebnim oblikovanjem, z novicami in nagradami udinja predvsem igričarjem.

Mind Leak Preprečevanje uhajanja misli, ki je ob daljši uporabi ene in iste aplikacije neizbežno, je osrednja naloga pripomočka Mind Leak.

Brainstorm: Creativity Trainer Možganska nevihta je med boljšimi prijemi za prečesavanje najrazličnejših zamisli. Tem dobro sledi aplikacija Brainstorm.

Wacom Notes Proizvajalec odličnih digitalnih tablic za risanje in lastnik tehnologije, ki poganja Samsungovo pero S Pen, ima svojo mobilno beležnico Wacom Notes.

Unbiasy Nepristransko poročanje je v današnjih časih še kako pomembno. Plemenitemu cilju je zapisana novičarska aplikacija Unbiasy.

Language Exchange – HeyPal HeyPal nas na družaben način uči tujega jezika, saj nas poveže z uporabnikom, ki ciljni jezik že govori tekoče.

Held Together Aplikacijo Held Together bi v drugačnih časih najverjetneje zasmehovali, a virtualno držanje rok se med pandemijo ne sliši več neumno.

Math Control Inovativen pristop k starševskemu nadzoru uporabe telefona otroku pri odklepanju naprave zastavi šest matematičnih vprašanj.

Retro Že 20 let je minilo od prihoda enega najbolj priljubljenih glasbenih predvajalnikov vseh časov. Če se nam toži po klasičnem ipodu, je Retro pravi program za nas.

I'll remember! Nemška aplikacija za izdelavo najrazličnejših seznamov vnos opravil ali kuhinjskih potrebščin olajša s fotografiranjem.

Rabit Rabit je večkrat nagrajena aplikacija s čudovitim uporabniškim vmesnikom za spremljanje uporabnikovih navad in zastavljenih ciljev.

Blossom Ena boljših aplikacij za prepoznavanje rastlin in dreves pred kamero je polna nasvetov in drugih pripomočkov, ki pomagajo pri negovanju zelenja v okolici.

Whatifi Interaktivni filmi združujejo igro in gledanje. Tovrstne izdelke zabave, kjer uporabnik odloča, kaj se bo v filmih zgodilo, ponuja Whatifi.

Rocket League Sideswipe Sideswipe je uradna mobilna različica igre Rocket League, velike uspešnice z računalnikov in konzol, kjer nogomet igramo z najrazličnejšimi vozili.

The Ramp Ljubiteljem rolkanja na kožo pisana igra The Ramp ima dokaj zahtevno učno krivuljo, a hkrati ponuja ogromno raznolike zabave pri izvajanju občudovanja vrednih trikov.

Postknight 2 Preprosta RPG-dogodivščina je nadaljevanje istoimenske neodvisne igre, ki je s simpatičnostjo osvojila srca igralcev leta 2017.

Garena Free Fire MAX Dobitnica nagrade ljudstva na Googlovih nagradah 2021 je igra, v kateri se za preživetje naenkrat spopade 50 igralcev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji