Objavljeno: 31.8.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2021

Naš izbor na Androidu

Frequaw Popolnoma brezplačni lebdeči pripomoček nam za ceno občasne reklame v nastavitvah nudi hiter dostop do pogosto uporabljenih aplikacij.

BitCodept Čeprav ima Android branje kod QR privzeto vgrajeno, si včasih zaželimo zmogljivejšega in sodobnejšega bralnika, kakršen je BitCodept.

What3words What3words razdeli svet na kvadrate velikosti 3 x 3 metre, ki jih poimenujemo s poljubnimi tremi besedami in prijatelju pošljemo lokacijo, kje v parku smo.

TimeoutIQ Starševski nadzor nad rabo mobilne naprave je v današnjem času pomembnejši kot kadarkoli prej. Ena boljših izbir zanj je program TimeoutIQ.

New Expensify New Expensify je sveža aplikacija, ki olajša in nadzira denarne tokove ter skrbi za trdnost družinskega proračuna.

Routines Programski sledilnik navad je namenjen uporabnikom, ki imajo sleherni dan razdelan in načrtovan do zadnje podrobnosti.

Orion Novi program za zmenkarije je namenjen uporabnikom, ki pri navezovanju stikov potrebujejo pomoč, da lažje prebijejo led.

Lojong Sproščanje, meditacija in boljši spanec so tri glavne stvari, ki jih zagotavlja novi program za srečnejše in umirjeno življenje.

Travelory Spomini na potovanja Travelory bodo s to aplikacijo vedno sveži, obenem pa nas bodo drugi popotniki z njo spodbudili k novim podvigom.

Dogname Izbira imena za psička je lahko velika stvar, zato si je treba vzeti čas in se skupaj odločiti za pravo. Na pomoč nam priskoči aplikacija Dogname.

Beat Splice Beat Splice je odličen program za izdelavo lastne glasbe ob pomoči (večinoma plačljivih) različnih paketov z najrazličnejšimi zvoki.

Gallery Go Googlova aplikacija Gallery Go je alternativna zbirka fotografij, ki v nasprotju z Androidu priloženo aplikacijo Photos za delo ne potrebuje interneta.

Videoleap Priljubljeni urejevalnik video posnetkov se po jabolčnih napravah predstavlja tudi v svetu naprav z operacijskim sistemom Android.

Benime Animacija pisanja na tablo je priročna zadeva, ki jo vidimo na vsakem spletnem koraku in jo utegnemo nekoč tudi sami potrebovati.

Vido Vido je namenjen izdelavi krajših video posnetkov z napisi, ki jih uporabimo za rojstnodnevna voščila, obletnice in podobno.

MelonDS MelonDS je novejši emulator Nintendove konzole DS, ki kljub zgodnji fazi razvoja med drugim ponuja nastavitev nadzora ter shranjevanje položaja v igrah.

My Friend Pedro Priljubljena akcijska igra s konzol se predstavlja na mobilnih napravah s prenovljeno igralno mehaniko, ki je prijaznejša do manjših, na dotik občutljivih zaslonov.

Empire Defender TD Več kot 120 napadalnih scenarijev s 30 različnimi sovražniki in več krasi sveži naslov zvrsti branjenja stolpičev.

War After War After je zajetna, grafično dodelana strelska igra z gromozanskimi prizorišči, s številnim orožjem ter z raznoliko opremo.

NieR Re[in]carnation Mobilna različica velike uspešnice z odlično glasbo in s fantastičnim vzdušjem dokazuje, da je navdušenje kritikov in igralcev nad igro NieR povsem upravičeno.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji