Objavljeno: 29.9.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2020

Naš izbor na Androidu

Olauncher Najnovejši zaganjalnik se ponaša z minimalističnim oblikovanjem in odprto kodo, ki jo lahko prispeva slehernik.

Edge Lighting Colors Vsak telefon z Androidom je lahko igričarska naprava s prilagodljivo mavrično obrobo aplikacije Edge Lightning Colors.

BraveDNS Vgrajeni domenski strežnik nas varuje pred škodljivo programsko opremo in omogoči anonimno brskanje brez umetno postavljenih omejitev državne cenzure.

AdGuard VPN Varnostno podjetje AdGuard predstavlja svežo, učinkovito in poceni storitev VPN s strežniki v enaindvajsetih državah sveta, ki jo lahko brezplačno preizkusimo.

Microsoft Defender ATP Microsoftovo orodje Defender ATP je namenjeno poslovnim uporabnikom z naročnino 365, ki si želijo samodejne zaščite pred zlonamernimi programi in paketi v obliki APK.

Adobe Account Access Dokaj dolgočasna aplikacija opravlja pomembno poslanstvo, saj naročnikom storitev podjetja Adobe zavaruje račun brez potrebe po dvostopenjskem preverjanju pristnosti.

CocoFax CocoFax spremeni pošiljanje občutljivih dokumentov in informacij v obliki faksa v preprosto opravilo, ki si pomaga s pošiljanjem elektronskih sporočil.

PulledOver Digitalna priča, ki je bila ustvarjena zaradi dogajanja v ZDA, nam lahko pri sporočanju in snemanju nepričakovanih dogodkov pomaga tudi v nemalo drugih situacijah.

SpeechLab Digitalni prevajalnik napisanega besedila v govorjeno besedo in obratno se naslanja na Googlov pogon Text-to-Speech.

Cocoon Cocoon je program za neposredno sporočanje, namenjen malim in omejenim skupinam, bližnjim prijateljem ter družinskim članom.

Bazaart Priljubljeni urejevalnik fotografij iz operacijskega sistema iOS Bazaart opevane filtre končno predstavi tudi uporabnikom naprav z Androidom.

IQUISPIN 360 Iquispin je odličen urejevalnik fotografij, namenjen 360-stopinjskim izdelkom, ki jih predhodno posnamemo v drugih programih in napravah.

Sounders Music Sounders Music je zadnja med aplikacijami za odkrivanje nove glasbe, ki se zanaša na ocenjevanje uporabnikov.

Cubasis LE 3 Legendarni studijski program za glasbo se končno predstavlja tudi v mobilni aplikaciji, ki je s tekočim mesecem bogatejša za polnokrvno preizkusno različico.

TaoZen TaoZen se od številnih sorodnih programov za sproščanje razlikuje po splošni spoliranosti in popolni brezplačnosti.

I Can Paint I Can Paint je risarski izdelek, ki briše mejo med ustvarjalnimi programi in igrami na telefonu z operacijskim sistemom Android.

Zoo Guardians Igra nas postavi v čevlje oskrbnika živalskega vrta, kjer je vse – od posameznih razstavnih prostorov do živalih v njih – prepuščeno posameznikovi domišljiji.

PAKO Caravan Sodobna različica legendarne kače nas posadi za volan avtomobilske karavane in preseneti s številnimi novostmi, ki igranje osvežijo.

Dino Fun Dino Fun je nova digitalna pobarvanka, ki s številčnimi oznakami in odsotnostjo kakršnegakoli tekmovanja poskrbi za kakovostno sprostitev.

MazM: Pechka Pripovedna pustolovščina, ki se dogaja v Rusiji zgodnjega prejšnjega stoletja, z neobičajnim videzom in igralno mehaniko odkriva resnične dogodke iz preteklosti Daljnega vzhoda.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji