Objavljeno: 28.4.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2020

Naš izbor na Androidu

Super Status Bar Programski pripomoček Super Status Bar prilagajanje Androida nadgradi z uporabo gest na področju opozorilnega središča.

FilterBox Najnovejši upravitelj opozoril v operacijskem sistemu Android se ponaša z naprednimi zmožnostmi, zgodovino in s podrobno statistiko.

Volume Styles Ljubitelji programskih rešitev, ki glasnosti že dolgo ne nastavljajo zgolj s fizičnimi gumbi na ohišju telefona, bodo veseli novega upravitelja zvoka Volume Styles.

Rotation Manager Rotation Manager je aplikacija, ki omogoča, da orientacijo zaslona nastavimo za vsako aplikacijo posebej.

APKMirror Installer APKMirror Installer je program, ki nam pomaga tako pri nameščanju datotek APKM s spletišča apkmirror.com kot običajno zapakiranih aplikacij s končnico .apk.

Dynamic Earth Živo ozadje, ki v tridimenzionalnem prostoru prikazuje spremembe na zemeljski obli, je dobrodošla pridobitev vsakega telefonskega zaslona.

Snap Search Snap Search je preprost spletni brskalnik in iskalnik z vgrajenim filtriranjem oglasov, varno povezavo VPN ter izdatno anonimnostjo uporabnika.

Epic Privacy Browser Brskalnik Epic je na projektu Chromium osnovan pripomoček za spletno pohajkovanje, ki ga od tekmecev loči nekaj naprednejših zmožnosti za varovanje zasebnosti.

HMD Connect SIM-kartica proizvajalca telefonov Nokia bo skupaj s pripadajočo aplikacijo HMD Connect v več kot 120 državah popotnikom ponujala precej cenejšo telefonijo.

My app earnings Aplikacija za spremljanje zaslužka je namenjena neodvisnim razvijalcem programske opreme za naprave z operacijskim sistemom Android.

Cast to TV Pro Preprosta aplikacija dobro skrbi za eno samo opravilo, pošiljanje vsebin s telefona na televizor, opremljen s Chromecastom, z Xboxom, s Fire TV ali z drugim podobnim pripomočkom.

RunPee Posrečena aplikacija z zgovornim imenom poskrbi, da med ogledom filma brez skrbi skočimo na potrebo in ne zamudimo česa pomembnega.

Footej Camera 2 Nadgradnja ene najbolj priljubljenih naprednih programskih kamer v svetu Androida ponuja še bogatejše ročne nastavitve v vseh načinih snemanja video posnetkov.

Video Splitter Časovne omejitve video posnetkov, ki jih lahko objavimo na Instagram Stories ali WhatsApp Status, nam pomaga premagati aplikacija Video Splitter.

Dolby On Dolby On pametni telefon spremeni v spodobno snemalno napravo z normalizacijo zvoka in s pametnim odpravljanjem šuma.

Loop Maker Pro Za preganjanje dolgčasa ni boljšega kot program za izdelavo lastnih melodij, ki je tako prijazen, da ustvarjanja nauči tudi sicer glasbeno neukega človeka.

Rocky Rampage Akcijska igra Rocky Rampage: Wreck ’em Up je po igralni mehaniki podobna Jeznim ptičem, a postreže s še več razdejanja kot priljubljena finska klasika.

Sky: Children of the Light Barvita avantura s številnimi zagonetkami, z družabnim pridihom in umirjenim načinom igranja je eden boljših naslovov, ki so v letu 2020 ugledali luč tržnice Play.

Sonar Smash Sonar Smash je očarljiva arkadna igra, ki DNK-zapis deli z nadvse priljubljeno klasiko Space Invaders.

Great Escapes V času, ko so vse sobe pobega zaprte, si za reševanje ugank omislimo igro, ki jih najbolje posnema – Great Escapes.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji