Objavljeno: 24.4.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2018

Naš izbor na Androidu

Messenger Home - Launcher with SMS Home Screen Zaganjalnik Messenger Home je preprost izdelek s prilagodljivimi zasloni in seznamom aplikacij, ki osnovni zaslon v celoti posveti besedilnemu sporočanju.

Lean Launcher Lean Launcher je zaganjalnik, ki skuša posnemati delovanje čistega Androida brez nepotrebne navlake in odvečnih zmožnosti.

Lockdown Mode from Android P Prihajajoča različica Androida bo paranoikom ponudila hitro in preprosto zaklepanje telefona in podatkov v njem. Po njej se zgleduje aplikacija Lockdown Mode.

Cache Cleaner Super clear cache & optimize Počasen telefon navadno pohitri brisanje predpomnilnika, ki ga v enem samem zamahu pobriše program Cache Cleaner Super.

Notification Animations (No Root) Program Notification Animations nam z animiranimi sporočili poživi drugače dolgočasno opozarjanje mobilnega operacijskega sistema Android.

Stupis Screens - Endless wallpapers Mobilni vsakdanjik nam polepšajo različna ozadja, ki jih z aplikacijo Stupis Screens po želji izdelamo sami.

Nebula Alarm Clock Mobilna budilka Nebula nam z vrsto nenavadih prijemov zagotovi, da zjutraj nikakor ne podaljšamo dremeža.

WhatsRemoved Uporabniki programa za neposredno sporočanje WhatsApp lahko od lani brišejo neposrečena sporočila. Če jih želimo obdržati, si omislimo aplikacijo WhatsRemoved.

Nell Music Nell Music je svež glasbeni predvajalnik s spodobnim naborom zmožnosti in uporabniškim vmesnikom, skladnim z Googlovimi smernicami oblikovanja.

Radiogram - Ad Free Radio (Unreleased) Zbirka spletnih radijskih postaj Radiogram na izbrani telefon z Androidom prinaša neomejeno zalogo glasbe z vseh koncev sveta.

Subcast: Podcast Radio Barvita aplikacija Subcast se predstavi s ponudbo poddaj, med katerimi vsakdo najde nekaj zase.

Guitar Lessons - Fender Play Mobilna aplikacija priznanega izdelovalca kitar je namenjena začetnikom, ki se želijo seznaniti z osnovami v svetu brenkal.

Be My Eyes - Helping the blind Program Be My Eyes je vstopnica v projekt, ki pomaga slepim. Ob pomoči aplikacije lahko prostovoljci posodijo lastne oči tistim, ki ne vidijo.

BudRey - Personal Budget & Expense Manager BudRey je preprosta finančna aplikacija privlačnega videza, ki poskrbi, da nam bo denar v denarnici ostal dlje kot sicer.

Seven - 7 Minute Workout Training Challenge Zbirka telovadnih vaj Seven že z imenom nakazuje, da nas spravi v formo z najrazličnejšimi vadbami, ki trajajo le sedem minut.

Rundogo - track dog's workouts Programov za rekreativce je na tržnici Play precej, redkejše so aplikacije, ki pomagajo telovaditi našim štirinožnim prijateljem. Rundogo je ena izmed njih.

PUBG MOBILE PlayerUnknown’s Battlegrounds, fenomen med igrami, ki je ustoličil žanr enega proti vsem (Battle Royale), se predstavlja v spodobni mobilni preobleki.

Stormborne3 - Blade War V vlogi gladiatorja brez spomina vstopimo v areno in se pomerimo z drugimi vojščaki v igri življenja in smrti.

ChronoBlade Naslednik igre Power Rangers: Legacy Wars je v stran premikajoča se igra igranja vlog (RPG), ki jo odlikujejo grafika, mehanika in raznolikost.

MIRIAM : The Escape MIRIAM je majhna deklica, ki ji v črnobelem svetu s preprostim nadzorom pomagamo

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji