Objavljeno: 19.9.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2017

Naš izbor na Androidu

ES Parallel Accounts-Multi Accounts&Parallel Space (Unreleased). ES Parallel Accounts je prava čarovniška aplikacija, s katero v telefonu nameščene programe uporabljamo z različnimi uporabniškimi računi.

Battery Meter Overlay. Preprosta aplikacija Battery Meter Overlay nam na vrh zaslona pripne lebdečo informacijo o stanju baterije.

Inkwire Screen Share + Assist. Inkwire je programski pripomoček za pomoč na daljavo, s katerim ponudimo roko drugemu uporabniku naprave z Googlovim operacijskim sistemom Android.

Blue Light Filter – Night Mode. Razvijalci TouchPal predstavljajo aplikacijo Blue Light Filter, ki telefonu omogoči za oči prijazen nočni način delovanja.

Family Vault – Lock documents. Family Vault je digitalni trezor, ki zakodira in shrani najpomembnejše družinske dokumente, fotografije in druge datoteke, da se jih nikoli ne polastijo nepooblaščeni.

SnapShot – SnapChat Screenshots Pro. Medtem ko večina telefonov z Androidom zajema zaslonske slike s stiskom gumbov za vklop in spreminjanje glasnosti, jih SnapShot dela z daljšim pritiskom gumba Domov.

Pronounce – Free offline Text to Speech. Pronounce je jezikoslovni programski pripomoček, ki učenje izgovarjave tujih jezikov izvaja tudi brez internetne povezave.

Findit. Findit je mobilni WordPress, pripomoček, ki nam omogoča izdelavo preproste spletne strani, dnevnika ali osebnega družabnega omrežja.

LINE Creators Studio. Nalepke so v pogovornih programih in na družabnih omrežjih priljubljen način izražanja čustev. Svoje iz fotografij ustvarimo z aplikacijo LINE Creators Studio.

Libre Music (Unreleased). Materialno oblikovani predvajalnik glasbe Libre Music podpira vse priljubljene oblike zapisa glasbe, je popolnoma brezplačen in odprte glave (beri: kode).

SoundMash. Aplikacija SoundMash je namenjena izdelovanju digitalnih voščilnic. Najprej izberemo poljubno animacijo, nato jo opremimo z lastnim glasom ali petjem.

Letterboxd. Družabno omrežje filmskih navdušencev Letterboxd se končno predstavlja tudi ljubiteljem gibljivih slik, ki prisegajo na naprave z Androidom.

Life Hacks: Make Your Life Easier. Life Hacks je bogata zbirka nasvetov, ki vsakomur izboljša življenje in olajša izvajanje najrazličnejših opravil z vsakdanjimi predmeti v okolici.

Mi Calculator. Programski računski stroj podjetja Xiaomi Mi Calculator je na tržnici Google Play na voljo vsakomur, ne glede na pripadnost blagovni znamki.

TfL Oyster. Ob obisku Londona nam bo prevažanje po njem močno olajšala uradna aplikacija javnega potniškega prometa Transport for London.

Zepp Tennis – Scoring, Sweet Spot, Video, Tips. Teniški navdušenci bodo veseli aplikacije Zepp Tennis, ki omogoča beleženje rezultatov in izvajanje video analiz ter povezavo z istoimenskim fizičnim tipalom.

BUNGEE JUMP. Digitalna različica skoka z elastiko bungee jump je v osnovi preprosta igra retro videza, v kateri moramo nabrati čim več kovancev in zbrati pogum za naslednji, višji skok.

Card Thief. Card Thief je nadaljevanje odličnega bojevanja s kartami iz leta 2015. Če ste uživali v igri Card Crawl, boste ob igranju naslednika skakali od navdušenja.

Yellow. Yellow je čudaška, a nalezljiva igra, v kateri moramo zaslon v vseh petdesetih stopnjah zapolniti z rumeno barvo.

Golden Axe Classic.  Zadnji naslov legendarne Sege na tržnici Google Play je priljubljena klasika sekljanja Golden Axe.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji