Objavljeno: 25.2.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Marec 2020

Najboljše za iPhone

2Do Odlična, zmogljiva in hkrati pregledna aplikacija za vodenje opravil, seznamov in zapiskov, ki lahko združujemo tudi v sezname in skupine.

Momentum Habit Tracker Preprosta aplikacija, namenjena spremljanju vsakdanjih ciljev in spodbujanju k njihovemu doseganju – od redne telovadbe do opuščanja katere od slabih navad.

Cinder Preprosti Cinder je namenjen hitremu in enostavnemu čiščenju imenika naših stikov.

Booknotes Marsikdo bi rad prebral več knjig, aplikacija Booknotes pa nam ponudi kratke (10–20 minut) dolge povzetke različnih priznanih knjig.

Moxtra Individual Zmogljiva aplikacija, namenjena trenutnemu sporočanju in sodelovanju ekip, vključuje tudi deljenje datotek, zapiskov in video posnetkov.

Harvest Pregledna, a zmogljiva aplikacija za beleženja časa, ki ga porabimo za različna opravila, ponudi pa tudi beleženje stroškov.

Translate Now Zmogljiva aplikacija za prevajanje med različnimi jeziki (podprta je tudi slovenščina), poleg besedila pa omogoča tudi prevajanje govora in celo objektov na fotografijah.

Concepts Zmogljiva aplikacija za ustvarjalce, ki ponudi neskončno platno za vektorsko risanje vsega – od načrtov in idej do slikarskih mojstrovin.

Mapify Mapify združuje inspiracijo, načrtovanje in izvedbo potovanj, ponuja pa tudi pametni algoritem za pomoč pri načrtovanju.

SmartGym Odlična aplikacija za različne vodene vadbe, dodamo lahko več različnih vadb, podpira pa tudi Apple Watch.

SoundForest Prikupna aplikacija, v kateri ustvarjamo pesmi z izbiranjem različnih podob, s katerimi določamo zvočne elemente.

1 Second Everyday Aplikacija s preprostim ciljem – vsak dan zajeti kratek video, te pa združiti v video beležko našega življenja.

Mellowsound Mellowsound simulira legendarni inštrument Mellotron – tega so med drugim uporabljali tudi Beatli, David Bowie in Radiohead.

Portrait by img.ly Aplikacija za zajem avtoportretov (selfijev) s poudarkom na impresivnih in nenavadnih vizualnih stilih.

Star Trek Fleet Command Strateška igra, postavljena v vesolje priljubljene serije Star Trek, kjer gradimo vesoljsko postajo in ladjevje za boj z nasprotniki.

Forge of Empires: Build a City Nalezljiva strateška igra gradnje mesta, kjer začnemo v kameni dobi s kopico hiš, mesto pa ob pomoči razvoja razširimo in popeljemo skozi različne ere.

Warhammer: Realm War Igra spletnega bojevanja manjšega števila enot, postavljena v priljubljeni svet miniatur Warhammer.

Angry Birds Dream Blast Še ena igra v seriji Jeznih ptičev, a tokrat gre bolj za igro miselnih ugank kot klasičnega streljanja s ptiči.

Magic: ManaStrike Nova igra bojevanja v realnem času, postavljena v svet igre s kartami Magic: The Gathering.

Too Close Prikupna arkadna igra, kjer moramo v sobah, polnih nevarnosti, pobrati vse diamante, preden nas stisnejo stene sobe.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji