Objavljeno: 28.1.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Februar 2020

Najboljše za iPhone

TickTick Odlična aplikacija za vodenje različnih seznamov. Med drugim omogoča tudi sodelovanje na njih.

Oxford Dictionary of English Slovarji pogosto prav pridejo, med angleškimi pa je slovar Oxford Dictionary of English zlati standard.

My Home Bills Aplikacija, namenjena vodenju osebnih oziroma domačih financ, da sproti beležimo, kakšni so različni odtegljaji, tudi z opomnikom za redne račune.

Cleanfox Cleanfox pregleda naš poštni predal in nam v enostavnem vmesniku hitro pokaže, katerih rednih okrožnic se lahko znebimo.

Explain Everything Whiteboard Enostavna, a zmogljiva aplikacija, v kateri lahko rišemo in razlagamo, vse skupaj pa tudi posnamemo.

Storytel: Audiobooks & E-books Aplikacija z izredno veliko izbiro elektronskih in zvočnih knjig, do katerih dostopamo z mesečno naročnino – ponuja tudi brezplačno preizkusno obdobje.

Pillow Automatic Sleep Tracker Pillow je namenjen beleženju spanja, kjer se alarm sproži glede na optimalno fazo spanja – poveže se tudi z Apple Watch.

Mittens Enostavna in pregledna aplikacija z notifikacijami za spletišče GitHub – tako lahko spremljamo spremembe na naših repozitorijih.

Tasty Aplikacija z ogromnim številom različnih okusnih receptov. Iskalnik omogoča iskanje tudi po uporabljenih sestavinah.

GIF Maker – ImgPlay Enostaven izdelovalec animiranih sličic GIF, omogoča dodajanje različnih nalepk, emojijev in besedila.

Reflectly Lepa in pregledna aplikacija za pisanje osebnega dnevnika. Reflectly nam postavlja vprašanja, generirana z uporabo umetne inteligence.

Ten Percent Happier Še ena aplikacija za izboljšanje kakovosti življenja, konkretno z učenjem meditacije in relaksacije.

Lens Distortions Presenetljivo zmogljiva aplikacija, ki fotografijam doda različne svetlobne in druge efekte.

UFLens – UV Index Enostavna aplikacija za hiter pregled trenutnega in napovedanega UV-indeksa.

8fit Workouts & Meal Planner Aplikacija, ki združuje načrtovanje obrokov in vodene vadbe, pri tem pa upošteva naše želje in potrebe.

HeliHopper Prikupna igra, v kateri z različnimi helikopterji preskakujemo od ene pristajalne ploščadi do druge.

Angry Birds AR: Isle of Pigs V novi igri serije Angry Birds glavno vlogo prevzamejo pujsi, ko morajo rešiti jajca, ki so jim jih ukradli jezni ptiči.

Mario Kart Tour Zabavna arkadna dirkalna igra v priljubljenem svetu Maria, tokrat z dirkališči z vsega sveta.

Drop WIzard Tower Arkadna igra skakanja med ploščadmi, kjer odklepamo čarovnike in posebne moči za premagovanje nasprotnikov ter ovir.

Slime Pizza Zanimiva igra, kjer se prebijamo čez različne stopnje, pri tem pa se lahko kot sluz prilepimo na katerokoli površino.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji