Objavljeno: 24.9.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Oktober 2019

Najboljše za iPhone

LogoScopic Studio Zmogljiva, a enostavna aplikacija za izdelavo logotipov v različnih kategorijah, od preprostih do bolj kompleksnih.

FBReader Odličen bralnik elektronskih knjig v različnih formatih, med pomembnejšimi podprtimi formati sta tudi ePub in azw3.

FTPManager Zmogljiva aplikacija za povezovanje v različne spletne shrambe, poleg standardov FTP in SFTP podpira tudi Dropbox in podobne.

View Source Enostavna aplikacija, s katero lahko na hitro pogledamo izvorno kodo določene spletne strani, vključuje tudi iskalnik po kodi.

OmniPlan 3 Ena najzmogljivejših aplikacij za vodenje projektov in opravil je že v svoji tretji večji različici.

MinimaList Minimalistična, intuitivna aplikacija za vodenje seznamov in opravil, koristen je »Widget« za statusni zaslon naprave.

Vantage Calendar Koledar in beležka opravil, Vantage ponuja zanimive vizualizacije našega koledarja za boljši pregled nad opravki in načrti.

Curator – visual notes Aplikacija za slikovne beležke, poleg fotografij lahko dodajamo tudi besedila in spletne strani ter datoteke iz spletnih virov.

RAW+ Zmogljiva fotografska aplikacija z možnostjo ročnih nastavitev in s podporo formata RAW.

DogCam Prikupna aplikacija, namenjena fotografiranju domačih ljubljenčkov, saj tik pred fotografiranjem sproži še zvok, da pritegne pozornost.

Untappd Aplikacija za ljubitelje piva, kjer lahko beležimo, katera piva smo pokusili, hkrati lahko na zemljevidu preverimo, kje točijo naše priljubljeno pivo.

Freeletics Running Freeletics Running je namenjena tako začetnikom kot bolj zagrizenim tekačem, ponuja pa prilagojene vadbe glede na našo kondicijo in želje.

Wildfulness 2 Elegantna aplikacija za pomiritev in sprostitev, ponuja zvoke narave za meditacijo ali počitek.

Mixer Spletišče Mixer je dobilo resen zagon, ko je pred kratkim nanj prešel eden izmed najpopularnejših igralcev Fortnita, ponujajo pa tudi lastno aplikacijo.

8 Ball Pool Ena izmed najboljših aplikacij za igranje biljarda, ki ponuja tudi igranje prek spleta in na turnirjih.

Kaiju Rush Enostavna in prikupna igra, v kateri izstrelimo svojo pošast in s pravim ritmom uničimo čim večji del mesta.

Dragon Ball Legends Igra v priljubljenem svetu Dragon Ball Z, v kateri se borimo ob pomoči kartic različnih napadov – podpira tudi igranje prek spleta.

Pokemon Masters Nova igra z žepnimi pošastki Pokemoni. V njej želimo postati mojstrski trener omenjenih pošasti, podpira tudi spletne boje tri na tri.

Second Galaxy Večigralska spletna igra v prostranem vesolju, kjer raziskujemo na tisoče galaksij, nabiramo surovine in se podajamo v boje med aliansami.

Pigeon Wings Strike Prikupna arkadna igra, v kateri z nagibanje naprave upravljamo svoje letalo, se izogibamo oviram in sestreljujemo nasprotnike.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji