Objavljeno: 29.1.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Februar 2019

Najboljše za iPhone

Microsoft To-Do Ena preglednejših aplikacij za vodenje vsakodnevnih opravil omogoča tudi skupne sezname in pametna priporočila.

AnsibleRunner Zanimiva aplikacija za uporabnike tehnologije Ansible, v njej lahko dejansko zaženemo Ansible playbooke.

Bitly Uradna aplikacija istoimenske spletne storitve za ustvarjanje kratkih povezav, kjer lahko tudi vidimo, kako uspešne so naše povezave (torej koliko uporabnikov jih je kliknilo).

Egg Timer+ Izredno enostavna aplikacija za ravno prav trdo kuhana jajca – idealna tudi za mlajše, ki se šele spoznavajo s kuho.

Pill Reminder Medication Alarm Enostavna aplikacija, v katero vnesemo dnevna zdravila in nas ob pravem času opozori na njih.

bergfex/Ski Ena najbolj izpopolnjenih aplikacij za spremljanje stanja evropskih smučišč, poleg vremenskih napovedi vsebuje tudi čez 5.000 spletnih kamer.

YouTube Studio Aplikacija za vse, ki svoje videe nalagajo na YouTube, saj prek aplikacije lahko urejamo kanal, spremljamo statistiko, tudi odgovarjamo na komentarje.

TikTok Popularno družabno omrežje, ki temelji na kratkih video posnetkih, vsebuje razne filtre, omogoča sinhronizacijo videa s pesmi, itd.

Castro Podcasts Aplikacija za poslušanje podcastov. V njej priletijo nove epizode v inbox, od tam jih prosto razporedimo na seznamu predvajanja.

Whitagram Enostavna aplikacija, s katero fotografijam dodamo raznobarvne obrobe, besedila in ikone, podpira tudi izvoz v Instagram.

Carbon – B&W Photo Editor Odlična fotografska aplikacija za ustvarjanje črno-belih fotografij, vsebuje veliko različnih filtrov in efektov.

Inkhunter Inkhunter omogoča, da ob pomoči virtualne resničnosti preizkusimo, kako bi bil videti tatu, poigramo se lahko z vključenimi grafikami ali dodamo svoje.

Physics! Zmogljivi kalkulator, namenjen izračunu raznih fizikalnih enačb, denimo enačbe za silo, pospešek, gibalno količino itd.

Room Planner: Design for IKEA Aplikacija uporablja izboljšano resničnost (augmented reality), da lažje načrtujemo postavitev pohištva v prostoru.

Happy Glass Enostavna igra, v kateri moramo narisati ovire tako, da bo voda našla pot v prazen kozarec.

Ski Champion Brezplačna igra, polna različnih belih strmin, tekmujemo lahko tudi proti prijatelju prek spleta.

Hang Line: Mountain Climber Akcijska igra, kjer kot gorski reševalec s kljuko na vrvi skačemo po gorskih strminah in pečinah.

A Thief's Journey Igra, v kateri se moramo v vlogi zmikavta prebiti do zakladov, seveda mimo paznikov in različnih varoval.

Pokemon Quest Preprosta igra v znanem svetu žepnih pošasti, kjer raziskujemo otok, iščemo nove Pokemone in različne zaklade.

Golfing Around Nalezljiva igra golfa z najrazličnejšimi postavitvami, enostavno grafiko in mehanikami.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji