Objavljeno: 26.2.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Marec 2019

Najboljše za iOS

eDavki Finančna uprava je pred kratkim prenovila spletne dveri, ob tem pa so objavili tudi aplikacijo za iOS, prek katere lahko oddamo različne obrazce.

Notion – Notes, Tasks, Wikis Aplikacija, namenjena delu z istoimensko spletno stranjo, služi organizaciji in upravljanju projektov, opravil in drugih dolžnosti.

GitHawk Ena boljših aplikacij za upravljanje naših projektov na spletišču GitHub – podpira Makrdown za komentarje in odgovore – omogoča pregled kode in še mnogo drugega.

Microsoft Teams Microsoftova aplikacija Teams je namenjena poslovnim uporabnikom kompleta Office 365, omogoča sodelovanje in pogovor, tako v ekipah kot med posamezniki.

Wiki Plus Hiter in enostaven bralnik za Wikipedijo in druga podobna spletišča, denimo Wiktionary, Wikinews, Wikivoyage itd.

Sleepzy Pametna budilka Sleepzy nam pomaga, da se zbudimo ob ravno pravem trenutku v spalnem ciklu, hkrati beleži naše spalne navade in nas opozori, če pride do primanjkljaja.

Beaker Zanimiva aplikacija Beaker omogoča izvajanje različnih kemičnih poskusov – na voljo je 150 kemikalij v virtualnem laboratoriju.

Guitar – Chords, Tabs Enostavna aplikacija, prek katere se lahko naučimo (in seveda vadimo) igranje kitare, v njej lahko poleg akustične kitare izberemo tudi električno.

Planes Live Aplikacija Planes Live omogoča spremljanje letal v živo kjerkoli po svetu. Dodani so tudi opomniki za naš let, denimo za morebitne zamude.

Momondo Iskalnik cenovno ugodnih letov in hotelov. Zanimiva je tudi možnost spremljanja gibanja cen konkretne povezave, tudi z opozorilom na morebitni upad cene.

Assemblr Zmogljiva aplikacija, s katero lahko sestavimo like 3D, te pa postavimo v naše okolje ob pomoči tehnologije augmented reality. Omogoča tudi izvoz likov v obliki .STL za 3D-tisk.

Tyre Size Calculator Enostavna, a uporabna aplikacija za računanje in primerjanje velikosti avtomobilskih gum – omogoča tudi izračun, koliko se bo z novo dimenzijo spremenil prikaz merilnika hitrosti.

Garden Answers Plant ID Aplikacija za vse, ki se radi ukvarjajo z vrtnarstvom. Ponuja predvsem enostavno prepoznavo rož in drugih rastlin – vsebuje zbirko več kot 20.000 rastlin.

GPSies+ Uradna aplikacija istoimenske spletne strani. Prek nje lahko poiščemo ogromno poti za različne podvige, od kolesarstva do popotništva.

April Coloring Prijetna, pomirjujoča aplikacija pobarvanke, ki vsebuje več sto različnih ilustracij, ločenih po galerijah in nravneh kompleksnosti.

Ski Jumping Pro Še ena v seriji iger o smučarskih skokih in poletih, tokrat prinaša res odlično 3D-grafiko in možnosti osebne kariere.

Skiing Yeti Mountain Bolj lahkotna, arkadna igra smučanja po gori, v kateri je na stotine nivojev, končni cilj pa je poiskati legendarnega Yetija.

Rainbrow Rainbrow je nenavadna, a zelo enostavna igra, katere posebnost je ta, da jo upravljamo z obrvmi prek prednje kamere telefona. Sliši se čudno, a velja preizkusiti.

Templar Battleforce RPG HD Preizkusna različica igre Templar Battleforce, v kateri vodimo svojo majhno ekipo vojakov v poteznih bitkah različnih scenarijev.

Tiny Rails Prijetna igra z zelo lepo bitno grafiko, v kateri upravljamo z železniško podjetje, sestavljamo vlake ter prevažamo tovor in potnike.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji