Objavljeno: 29.1.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Februar 2019

Najboljše za Android

Bottom Quick Settings Bottom Quick Settings je zanimiv programski pripomoček, ki rešuje težavo (pre)velikih zaslonov s selitvijo hitrih gumbov na spodnji del zaslona.

InboxIt InboxIt je aplikacija, namenjena uporabnikom, ki datoteke iz naprave na napravo prenašajo s pošiljanjem elektronske pošte samemu sebi.

SnoreLab SnoreLab je digitalni dnevnik našega smrčanja. Hrup, ki ga povzročamo med spanjem, z aplikacijo analiziramo in vsaj omilimo, če že ne popolnoma odpravimo.

Shleep Poleg laboratorija za analizo smrčanja SnoreLab nam z nasveti pomaga izboljšati spanje tudi program Shleep.

Resplash Aplikacija Resplash ozadja za telefon ali tablico z operacijskim sistemom Android pridobi iz spletne zbirke brezplačnih fotografij Unsplash.

RedPapers Red Papers je samodejni ustvarjalec ozadij telefona z Androidom, ki grafični navdih črpa iz izbranega dela spletišča Reddit.

NoSurf for reddit Družabna novičarska stran Reddit je tako zabavna, da povzroča zasvojenost. Brskanje po njeni vsebini najlažje omejimo z aplikacijo NoSurf.

IGTV IGTV je programski pripomoček priljubljenega družabnega omrežja Instagram, ki se osredotoča na pregledovanje daljših video posnetkov.

Apex Weather Zadnji spodoben programski vremenar, ki se je pridružil bogatemu naboru tovrstnih aplikacij na tržnici Play, je Apex Weather.

Memoria Photo Gallery Memoria Photo Gallery je zmogljiva, a preprosta aplikacija brez navlake za shranjevanje, organizacijo in osnovno obdelavo fotografij.

PhotoDirector Zmogljiva kamera potrebuje učinkovit program za obdelavo fotografij. Pravi naslov, ki nas pripelje do želenega cilja, je PhotoDirector.

PlantSnap PlantSnap je mobilna enciklopedija, ki rastline prepozna ob pomoči v telefon vgrajene kamere.

Onedox Onedox je brezplačen digitalen finančni svetovalec, ki bo pridno beležil osebne ali družinske izdatke iz meseca v mesec.

Draw.ai Malo je aplikacij, ki priročnost telefona za učenje risanja izkoristijo tako dobro kot interaktivni učbenik Draw.ai.

Scripts Pogovorno znanje je le pol bitke pri usvajanju tujega jezika, česar se zaveda aplikacija za učenje pisanja v japonščini, kitajščini in korejščini.

Blinkist Blinkist je program, ki 2500 knjig pretvori v kratek, petnajstminutni povzetek posameznega naslova.

Run Gun Die Strelska igra Run Gun Die bo z naključno ustvarjenimi stopnjami spodbudila preživetveni nagon posameznika.

Gnome More War Željo po zmesi strategije branjenja stolpičev in čiste strelske akcije uresniči naslov Gnome More War.

King Crusher King Crusher je odlična igra vlog s sodobno igralno mehaniko in ščepcem strategije, ki nam pride prav pri osvajanju namišljenega srednjeveškega sveta.

7Days! 7Days je interaktivna zgodba, kjer odločitve igralca določajo, kako se bo pripoved odvijala in kakšno vlogo bodo odigrali posamezni liki.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji