Objavljeno: 26.3.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor April 2019

Najboljše na iPhonu

Edhita Odličen, enostaven a zmogljiv odprtokodni urejevalnik besedil, med drugim podpira tudi prikaz Markdowna.

Microsoft SharePoint Obvezna aplikacija za vse, ki v službi uporabljajo Microsoftov sistem SharePoint in potrebujejo dostop do njega tudi prek naprave iOS.

Wake-On-Lan Enostavna aplikacija za zbujanje računalnikov prek mreže – seveda lahko pogoste naprave tudi shranimo za hitrejši dostop.

iPowerShell V.5 Zmogljiva aplikacija, ki ponuja tako pregled obstoječih PowerShell skript kot dostop do strežnikov in referenčni seznam ukazov.

Buddy – Easy Budgeting Izredno pregledna aplikacija, s katero ustvarimo finančni načrt in spremljamo našo vsakodnevno porabo.

iTranslate Lingo Odlični iTranslate Lingo ponudi hiter in interaktiven način za učenje nekaterih večjih svetovnih jezikov.

Fuzion – Portrait Mode Editor Odlična aplikacija za ustvarjanje nenavadnih umetniških portretov. Med zanimivimi funkcijami ponuja dvojno ekspozituro, seveda je na voljo tudi veliko različnih filtrov.

Gear Calculator Enostavna aplikacija za izračun razmerja kolesarskih prestav, z njo lahko hitro primerjamo različne kombinacije zobnikov.

Trailforks Navigacijska aplikacija, namenjena predvsem gorskim kolesarjem, ki pokaže tudi agresivnost poti (torej pričakovane lažje in težje odseke).

GetFit: Calorie Counter & Diet Aplikacija, v kateri si lahko sestavimo dieto, hkrati pa beležimo, koliko kalorij zaužijemo čez dan.

Mushroom Book Prijetna aplikacija za vse nabiralce gob, ki nudi pomoč pri prepoznavanju gob ter opise in podatke, dosegljive tudi brez spletne povezave.

Student Meal App – Prehrana Uradna aplikacija Študentske organizacije Slovenije za iskanje in ocenjevanje restavracij, ki ponujajo subvencionirano študentsko prehrano.

Ocene gostiln Pregledna aplikacija, v kateri lahko iščemo gostilne po Sloveniji, tudi glede na našo lokacijo, in hitro preverimo njihovo oceno.

Dolphin Web Browser Eden izmed starejših brskalnikov za iOS je v zadnji različici dobil tudi podporo za večje zaslone telefonov iPhone X in XS.

Antenna Client for Reddit Še eden izmed odjemalcev za priljubljeno spletišče Reddit, med drugim ponuja tudi možnost omejitve pri prenosu podatkov.

Asphalt 9: Legends Grafično izredno dodelana arkadna igra dirkanja superšportnih avtomobilov, ponuja tudi dirke prek spleta.

Harry Potter: Hogwarts Mystery Avantura, postavljena v priljubljeni svet Harryja Potterja. V njej se potikamo po gradu Hogwarts, se učimo čarovnij in odkrivamo skrivnosti.

Lemmings: The Official Game Nekoč izredno priljubljena igra samomorilskih Lemmingov je prišla tudi na iOS v tej, prenovljeni različici.

Dragon Ball Z: Dokkan Battle Igra v izredno priljubljenem svetu animeja Dragon Ball Z. V njej se bomo s svojo ekipo borcev spopadli z najrazličnejšimi nasprotniki.

Old School RuneScape Legendarna spletna igra RuneScape je na voljo tudi na napravah iOS. Uporabljamo lahko isti račun, kot na računalniku.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji