Objavljeno: 24.12.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Januar 2019

Najboljše na iPhonu

SyncNotes - SyncNotes je zmogljiv, a preprost urejevalnik besedila obenem, podpira tudi sinhronizacijo prek Dropboxa, kjer datoteke shrani v obliki .txt.

Writemator - Še ena aplikacija za pisanje besedil, ponuja sinhronizacijo prek različnih oblačnih storitev, na tablicah podpira tudi Apple pencil.

Vozni redi za Slo Železnice - Enostavna aplikacija za preverjanje voznih redov naših železnic, omogoča tudi hrambo priljubljenih povezav.

Microsoft Authenticator - Tudi Microsoft ponuja svojo aplikacijo za dvofaktorsko avtorizacijo, ki seveda podpira vse možne spletne strani in storitve.

Dictionary - Priljubljeno spletišče TheFreeDictionary.com ponuja svojo aplikacijo, ki deluje tudi brez povezave v splet.

Sprout Social -  Aplikacija, namenjena rabi v navezi z omenjenim spletiščem, nam na enem mestu omogoča urejanje vseh naših družabnih omrežij.

Daily Snap - Preprost program, namenjen popisovanju vsakodnevnih dejavnosti, s katerimi ustvarjamo zgodbe in spomine in jih seveda delimo z drugimi.

Motion Stills - Aplikacija, s katero lahko Applove Live Photos popravljamo, urejamo in shranimo v bolj razširjeni obliki GIF.

Autodesk SketchBook - Izredno zmogljiva aplikacija, v kateri lahko ustvarjamo preproste skice ali nadvse podrobne risbe.

RememBear: Password Manager - Gesla ostajajo glavni varnostni mehanizem, ob tem pa se priporoča uporaba katere izmed aplikacij za upravljanje z njimi – ena izmed enostavnejših je RememBear.

Anchor - Zmogljiva aplikacija, namenjena izdelavi Podcastov, omogoča snemanje, montažo in objavo v spletu.

F1 TV - Nova uradna aplikacija dirkalnega prvenstva F1, v njej lahko za mesečno naročnino v živo spremljamo dirke F1.

Fabulous – Motivate Me - Marsikdo ima zares veliko zamisli, a premalo energije in volje, da bi jih uresničil – ta aplikacija nam pri tem pomaga z majhnimi koraki.

Skyscanner – Travel Deals - V Skyscannerjevi aplikaciji lahko hitro preverimo, oziroma poiščemo cenovno ugodne možnosti potovanja.

TripCase - Aplikacija tipa vse-v-enem za potovanja, namenjena je predvsem načrtovanju itinerarja in zapisovanja hotelskih in drugih rezervacij.

Fortnite - Najbolj priljubljena igra tega trenutka najbrž ne potrebuje posebne predstavitve, deluje tudi na vseh novejših napravah iOS.

Super Fowlst - Arkadna igra, kjer moramo kot kokoš čez proceduralno generirane stopnje premagovati demone.

Faraway 4 - Prikupna, izredno lepa igra, v kateri v vlogi arheologa raziskujemo zanimivo, skrivnostno 3D deželo, polno ugank.

Everbuilders - Bolj aktivnost kot igra, v njej si sestavljamo različne stavbe, te pa lahko prikazujemo tudi ob pomoči nadgrajene resničnosti.

Nano Golf - Igra, ki združuje mini golf z ugankami, ponuja več kot sedemdeset različnih stopenj, polnih pasti in

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji