Objavljeno: 30.10.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor November 2018

Najboljše na iPhonu

Taskade Taskade je zmogljiva aplikacija za vodenje opravkov, ena izmed zanimivejših funkcij je vgrajena možnost trenutnega sporočanja.

Hillo for Trello Trello je nadvse priljubljena storitev za vodenje projektov in opravkov, Hillo pa še olajša spremljanje celotnega dogajanja v sistemu.

Free RSS Reader Bralnikov novic RSS je v App store kar nekaj, eden enostavnejših, hitrejših in preglednejših je Free RSS Reader.

Microsoft Translator Tako kot Google se tudi Microsoft ukvarja s prevodi, omogoča tudi prevajanje dveh jezikov simultano za lažji pogovor v tujini.

Animation Desk Ena izmed zmogljivejših aplikacij za ustvarjanje najrazličnejših animacij podpira veliko različnih formatov uvoza in izvoza.

Cinemagraph Cinemagraph se uvršča med fotografijo in video, je torej kot fotografija s ponavljajočim se gibanjem.

Blink – Travel Guide Prikupna aplikacija, namenjena potovanju, v kateri si lahko naredimo načrt potovanja in odkrijemo zanimivosti.

Weather Live Grafično nadvse dodelana aplikacija, ena najbolj priljubljenih za spremljanje vremena, vsebuje tudi widget za hitrejši dostop do informacij.

Eurosport Livescore Ena izmed bolj priljubljenih aplikacij za spremljanje rezultatov športnih prireditev v realnem času, dodamo si lahko tudi notifikacije za priljubljena moštva.

3DMark Sling Shot 3DMark je eno izmed najbolj priljubljenih orodji za preverjanje zmogljivosti grafičnih kartic, z njim lahko preverimo tudi grafično zmogljivost mobilnih naprav.

Logitech Arx Control Aplikacija, namenjena igričarjem, s katero se naš telefon spremeni v zaslon stanja, da enostavno spremljamo porabo sredstev našega računalnika.

Moovit: Public Transit Kakor nalašč za potovanja v večja mesta, saj vsebuje ažurne podatke o javnem prevozu v več kot 2500 mestih.

30 Day Fitness Challenge Telovadba je za marsikoga mučno opravilo, a pomaga resno zastavljen cilj in aplikacija, ki nas vodi čez ves mesec.

Udacity Ena izmed najbolj priljubljenih spletnih strani za učenje novih veščin ima tudi zmogljivo, a pregledno aplikacijo.

Sonus Island Prikupna in elegantna aplikacija, v kateri si nastavimo različne pomirjajoče zvoke, vsebuje tudi vodene meditacije.

Mazelith Zanimiva igra, v kateri moramo prek sistema nadgrajene resničnosti (Augmented Reality) rešiti različne 3D uganke.

Onitama: The Board Game Ena izmed boljših namiznih iger za dva igralca, Onitama, je pred kratkim dobila tudi različico za iOS – igra spominja na hitrejši šah.

Drift It! Divja arkadna igra, kjer se z najrazličnejšimi avtomobili podamo po zavitih barvnih progah in pri tem čim lepše drsimo čez ovinke.

Bouncy Hoops Igra z retro grafiko in zvokom, v kateri moramo v zadanem času kar najbolje metati na koš – enostavno, a nalezljivo igranje.

Airline Commander Zanimiva, a kar zahtevna igra, v kateri upravljamo floto letal in letimo med svetovno znanimi letališči.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji