Objavljeno: 26.3.2019 | Monitor April 2019

Najboljše na Androidu

App Tiles App Tiles je sistemski pripomoček z ozko določenim namenom, in sicer nam pomaga, da katerokoli aplikacijo prestavimo na zaslon s hitrimi nastavitvami.

Sensor Charts Sistemska aplikacija Sensor Charts grafično prikaže informacije o stanju in izkoriščenosti tipal v telefonu.

Widget Screensaver Aplikacija Widget Screensaver nas opremi z ohranjevalnikom zaslona, na katerega po želji dodajamo razne lebdeče pripomočke.

Navbar slideshow free Pametna navigacijska vrstica Navbar poleg statičnih slik prebavi tudi animacije, ki ponazarjajo ukaze za upravljanje telefona.

Who is on my WiFi Program Who is on my WiFi počne, kar obljublja v imenu, poišče namreč, kdo z nami deli brezžično omrežje.

TextBlast Bulk SMS Pošiljanje osebnih sporočil več uporabnikom hkrati je osnovno poslanstvo aplikacije TextBlast Bulk SMS.

Language Navi Language Navi ob pomoči Googlovega programskega vmesnika Translate API prevede besedilo znotraj aplikacij v poljuben jezik.

WPS Fill & Sign Program WPS poskrbi za digitalno izpolnjevanje in podpisovanje najrazličnejših obrazcev v obliki PDF.

Calculator Touch Nov žepni računalnik Calculator Touch dobro izkoristi zaslonsko površino sodobnih telefonov, namesto tipkanja številke vanj vnašamo z drsenjem prsta po ekranu.

YouCam Video Video urejevalnik YouCam vsebuje vse filtre, črke, grafične učinke in druge trike, ki jih potrebujemo pred objavo izdelka na družabnih omrežjih.

Auto Stamper Auto Stamper je preprost pripomoček, ki fotografijam samodejno doda žig z ustreznim datumom in uro poljubne oblike.

Aroundsound Audio Recorder Aroundsound je več kot dostojna zamenjava za privzeti digitalni diktafon, ki je bo vesel slehernik, vajen glasovnega beleženja zapiskov.

Moasure Pametni programski meter rahlo čudnega imena ob pomoči kamere in v telefon vgrajenih tipal dokaj natančno izmeri razdaljo med točkama.

Curated Curated predstavlja svež pristop in novo družabno omrežje. To združuje ljudi na podlagi stvari, ki jih imajo radi.

Water Drink Timer Pitje vode je pomembna navada, ki na katero v vsakdanjem življenju preradi pozabimo. Čas za kozarec dragocene tekočine si rezerviramo s programom Water Drink Timer.

Easy Pedometer Easy Pedometer je programski števec korakov za vse uporabnike, ki se jim zdijo drugi tovrstni programi preveč zapleteni.

Boost Buddies Arkadna igra Boost Buddies poleg simpatičnega videza stavi na preprost nadzor, kjer se z dotikanjem zaslona izogibamo smrtonosnim pastem, sovražnikom in vroči lavi.

SenSense SenSense je zanimiva večigralska igra, v kateri združijo moči pri reševanju ugank v digitalni sobi pobega umetno slepi, gluhi in nemi igralec.

Rebel Inc. Rebel Inc. je nadaljevanje priljubljene strateške igre razvijalca Ndemic Creations, ki se po predhodniku med drugim zgleduje tudi z globino igranja.

JAWS.io Žrelo.io je hitra večigralska igra, katere kratke, dveminutne, seanse so polne tako akcije kot zabave.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji