Epson WorkForce Pro WP-4545 DTWF

Objavljeno: 27.11.2012 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: November 2012 | Teme: nenehni testi

Epsonov WorkForce Pro WP-4545 DTWF predstavlja vrh ponudbe poslovnih brizgalnih večopravilnih tiskalnikov te znamke. Gre za razmeroma veliki in težak tiskalnik, ki bolj spominja na laserske modele kot na brizgalne. To še dodatno okrepi razmeroma velik predal, v katerega postavimo tiskalnik - tako ima dva predala, ki skupaj držita do 500 listov papirja (zadaj je še dodaten pladenj, namenjen posebnemu papirju, na katerega lahko odložimo še 80 listov). Tudi zaradi tega je tiskalnik sorazmerno visok, na zgornji strani pa ima tudi samodejni podajalnik za optično branje, kopiranje in faksiranje, pohvalna je možnost optičnega branja na obeh straneh.

Spredaj se bohoti razmeroma velik barvni zaslon, ki je tudi občutljiv za dotik. Zaradi tega ima nekoliko manj tipk kot kateri izmed konkurenčnih modelov, recimo tudi tokrat preizkušeni Epsonov WorkForce WF-7525. Zaslon se izkaže dobro, je razmeroma velik, praktično enakih mer kot pri srednje velikem pametnem telefonu (približno tri palce in pol po diagonali).

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki