Objavljeno: 12.12.2022

Ta božič častimo (HONOR) ljudi, ki nam pomenijo največ!

 

 

Ko se ozremo nazaj skozi leto in ugotovimo, da je za nami še eno leto, v katerem smo doživeli lepe in manj lepe trenutke, je ena stvar skupna vsem: najbolj smo hvaležni za tiste trenutke in ljudi, ki so bili poleg nas, ko smo jih najbolj potrebovali.

Naj gre za majhne ali velike trenutke v vašem življenju, za katere bi želeli, da so popolni, za stvari, ki vas močneje povežejo z vašimi ljubljenimi, tudi če fizično niste skupaj, ali če niste vedno praznično razpoloženi, pomembno je, da ne glede kako izgleda vaš božič, najboljši božič je, da se spomnimo na svoje najbližje.

 

Ta božič je za HONOR pomembno, da častimo pomen besede 'biti skupaj'. To je letošnje božično sporočilo podjetja HONOR. V kampanjo so vključili kratek čustven video, kjer nas spomnijo na najbolj pomembne vrednote in nas povabijo, da se povežemo z ljudmi, ki nam veliko pomenijo in nas spodbudijo, da  jim to tudi pokažemo.

Kratek film govori o majhnih, vsakodnevnih trenutkih, ki smo jih že kdaj doživeli, in se z njimi lahko poistovetimo, z dogodki, ki se niso odvili po našem načrtu, a so se na koncu ravno zaradi tega izkazali za nepozabne, saj smo jih preživeli v družbi ljudi, ki so nam ljubi. To pa je tisto, kar največ šteje.

Tudi če fizično nismo skupaj, lahko vedno najdemo način, da se z najbližjimi povežemo, se jim zahvalimo, jih presenetimo, in povemo, da smo veseli, da so z nami.  

 

Link do božičnega videa: https://www.youtube.com/watch?v=8a17XjbW6zI

Fotografije: https://we.tl/t-HyX4nq5EFH

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji