Objavljeno: 23.8.2021

Kyocera je predstavila novo rešitev za tiskanje in skeniranje v oblaku

 Ljubljana, 23. 8. 2021 – Kyocera Document Solutions Europe B.V. je objavila predstavitev rešitve Kyocera Cloud Print and Scan, ki uporabnikom omogoča tiskanje in skeniranje prek storitev v oblaku. Rešitev prispeva k promociji hibridnega delovnega mesta v podjetjih vseh velikosti, saj ponuja prilagodljivo rešitev tiskanja in skeniranja z oddaljenih lokacij, hkrati pa nadzoruje celotne stroške tiskanja s pomočjo centralnega upravljanja.

 Lansko leto so bile številne organizacije prisiljene sprejeti nove načine dela, saj je imela pandemija COVID-19 nepredstavljiv vpliv na delovna mesta. Po podatkih Mednarodne organizacije za delo (ILO) je do konca prve polovice leta približno 93 odstotkov delavcev živelo v državah, ki so uvedle ukrep, s katerim so zaprli pisarne in druga običajna delovna mesta. Gartnerjeva raziskava napoveduje, da bo v določeni meri vsaj 48 odstotkov zaposlenih po pandemiji še naprej delalo na daljavo.

 Ker so pisarne vse bolj decentralizirane, je vse večja potreba po tiskalniški infrastrukturi, ki zaposlenim pomaga pri obdelavi dokumentov z različnih lokacij. Rešitev Kyocera Cloud Print and Scan je optimalna za organizacije, ki se prilagajajo novemu hibridnemu načinu dela in želijo povečati produktivnost. Rešitev ponuja:

 Tiskanje in skeniranje z več lokacij.

Centralno upravljajte s stroški tiskanja v organizaciji vključuje sledenje obsegu tiskanja in postavljanje pravil in omejitev.

S preverjanjem pristnosti uporabnika s strani skrbnika, nadzorom dostopa in šifriranjem podatkov zagotovlja varnost tiskanja in optičnega branja.

Omogoča tiskanje ali skeniranje v in iz storitev v oblaku tretjih oseb, kot so na primer Google Drive, OneDrive in DropBox.

»Verjamemo, da tiskanje in skeniranje v oblaku podjetjem in drugim organizacijam odpira nove možnosti učinkovitega upravljanja s podatki. Nova rešitev temelji na našem poslanstvu, ki poudarja pomoč strankam, da spremenijo svoje podatke v znanje in jih izkoristijo za še bolj učinkovito delo,« je dejal Paul Socea, strokovnjak za programske izdelke v centru za tržne inovacije pri Kyocera Document Solutions Europe.

 Poleg tega pa Kyocera v sodelovanju z Microsoftom ponuja integracijo z Universal Print za izbrane tiskalnike in večopravilne naprave Kyocera. Universal Print je več-najemniška (multi-tenant) Microsoftova storitev tiskanja v oblaku, ki organizacijam omogoča upravljanje tiskalniške infrastrukture prek storitev v oblaku Microsoft 365.

 Ker se spremembe v načinu dela in delovnih mest še naprej pospešeno dogajajo, ostaja podjetje Kyocera zavezano razvoju rešitev, ki povečujejo poslovno produktivnost.

 Vsa imena podjetij in izdelkov, omenjena v tem sporočilu za javnost, so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke teh podjetij.

 Več informacij o rešitvi dobite na novi Kyocerini spletni strani v slovenskem jeziku: https://www.kyoceradocumentsolutions.si/sl/products/software/kyocera-cloud-print-and-scan.html.

 

 O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2021, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,5 bilijona jenov (približno 13,8 milijarde USD). Kyocera je na Forbesovi lestvici največjih javnih podjetij na svetovnem trgu »Global 2000« uvrščena na 603 mesto in je uvrščena na seznam časnika Wall Street Journal “The World’s 100 Most Sustainably Managed Companies. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

 O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji