Objavljeno: 19.10.2021

 HONOR je napovedal prihod novih naprav v Slovenijo

 Inovacije izdelkov predstavljajo temeljno vrednost podjetja, zato HONOR še naprej veliko vlaga v raziskave in razvoj z namenom krepitve svojega portfelja pametnih telefonov in drugih pametnih naprav

 Ljubljana, 18. oktober 2021 – HONOR, vodilni globalni proizvajalec pametnih naprav, je napovedal, da lahko uporabniki v Sloveniji v prihodnjem obdobju pričakujejo številne nove naprave – od pametnih telefonov, prenosnih računalnikov, slušalk do pametnih ur. Kot podjetje s poslanstvom ustvarjanja pametnejšega življenja za vse bo HONOR uporabnikom omogočil uživanje v edinstveni in brezhibni izkušnji.

 To je napovedal Bruce Huang, prvi generalni direktor za HONOR Srbija, Hrvaška in Slovenija.

 »Z veseljem lahko napovem, da se bodo tudi uporabniki v Sloveniji lahko prepričali o kakovosti naših najnovejših pametnih telefonov, celo prej, kot ste mogoče pričakovali. Kmalu bomo razkrili, za kaj gre. Prav tako bomo lokalnim uporabnikom, ki cenijo kakovost, ponudili tudi ostale nove naprave, ki so naprodaj po vsem svetu,« je dejal Bruce Huang.

 HONOR na vseh trgih, na katerih je prisoten, posluje na enak način in z enakim poslanstvom – ne glede na to, ali gre za trg z milijoni ali tisoči kupcev.

 

Bruce Huang, generalni direktor za HONOR Srbija, Hrvaška in Slovenija, je študiral na Univerzi za letalstvo in astronavtiko Nanjing na Kitajskem. Zavidljive izkušnje v industriji so ga pripeljale v podjetje HONOR, kjer je zaposlen tri leta.

 »Načela, ki jim sledimo na največjih trgih, upoštevamo tudi pri poslovanju v Sloveniji. To pomeni, da nenehno spremljamo tako spremembe na trgu in v gospodarstvu kakor tudi potrebe uporabnikov. V prihodnjem obdobju se bodo uporabniki prepričali, da ostajamo zavezani nadaljnjemu razvoju poslovanja v Sloveniji z zagotavljanjem visokokakovostnih izdelkov in z nenehnim izboljšanjem njihovega vsakdana", je dejal Bruce Huang.

 »HONOR si s svojimi storitvami in izdelki prizadeva ustvariti pametnejši svet za vse in se želi s svojimi inovacijami umestiti kot globalna tehnološka blagovna znamka. V skladu s tem v raziskovalno-razvojnih centrih nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, ki postajajo del novih naprav,« je dodal.

 HONOR je pred kratkim na Kitajskem predstavil HONOR MagicBook V 14, enega prvih prenosnih računalnikov na svetu z vnaprej nameščenim operacijskim sistemom Microsoft Windows 11. Na ta način HONOR in Microsoft še naprej krepita strateško partnerstvo in razvijata rešitve, ki lahko zajemajo različne programske in strojne tehnologije za različne potrebe uporabnikov. Tako kot v industriji pametnih telefonov se tudi v kategoriji prenosnih računalnikov HONOR nenehno uvajajo izboljšave in nove tehnologije, ki bodo svoje mesto našle v novih napravah. Te bodo predstavili v svetu in tudi v Sloveniji.

 HONOR kljub temu, da je mlado podjetje, lahko izvaja celoten proces oz. end-to-end operacije, od raziskav in razvoja, dobavnih verig, proizvodnje do prodaje, trženja, storitev in financ. Po zaslugi raziskav in razvoja ter nenehne osredotočenosti na razvoj najsodobnejših tehnologij podjetje ostaja konkurenčno. Trenutno HONOR po vsem svetu zaposluje več kot 10.000 ljudi, 50 odstotkov le teh pa je strokovnjakov za raziskave in razvoj. S 30.000 maloprodajnimi lokacijami in 3.000 centri za podporo uporabnikom je dostopen ljudem po vsem svetu.

 O HONORju

 HONOR je vodilni svetovni proizvajalec pametnih naprav. S svojimi storitvami in izdelki si prizadeva ustvariti pametnejši svet za vse in se s svojimi inovacijami umestiti kot globalna tehnološka blagovna znamka. S primarnim poudarkom na raziskavah in razvoju se zavzema za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča še večji napredek in jim daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. Njegov portfelj sestavljajo visokokakovostni pametni telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki in nosljive naprave, ki ustrezajo vsakemu proračunu. Te naprave so tudi inovativne, vrhunske, zanesljive in uporabnikom olajšajo vsakdanje življenje. 

 Za več informacij obiščite HONOR na spletni strani http://www.hihonor.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji