Objavljeno: 5.2.2001

TurboCAD v7

Z novo različico popularnega programa za računalniško podprto načrtovanje, TurboCAD v7, poskuša podjetje IMSI povečati svoj delež na trgu, na katerem že prek desetletja kraljuje podjetje Autodesk s programskim paketom AutoCAD.

Z več kakor 75 izboljšavami in novostmi naj bi bil novi TurboCAD po zmogljivostih resna konkurenca AutoCAD-u 2000. Za dosti nižjo ceno ponuja poleg realističnega senčenja, popolne podpore trirazsežnemu modeliranju in delu v spletu tudi popolno prilagodljivost uporabniku, združljiv pa je tudi s programskim paketom Microsoft Office.

Nova različica TurboCAD-a tako v navadni kakor tudi v profesionalni različici omogoča izboljšano in hitrejše senčenje, TurboCAD v7 Professional pa vsebuje tudi izboljšano jedro za trirazsežno modeliranje ACIS 5.3, ki ga je razvilo podjetje Spatial Technology. Obe različici vsebujeta tehnologijo LightWorks, ki omogoča vrhunsko prikazovanje trirazsežnih predmetov tudi ob podpori grafičnih pospeševalnikov.

Nova različica ima tudi boljšo spletno podporo, prek odprtega zapisa DWG pa je uporabnikom na voljo ogromna količina različnih risb in načrtov. Izdelke je mogoče z vgrajenimi funkcijami zelo preprosto objaviti v spletu. Profesionalna različica vsebuje tudi zmogljiva orodja za načrtovanje in podporo za Visual Basic.

http://www.turbocad.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji