Objavljeno: 18.11.2006

ThinkPad X60 Tablet

ThinkPad X60 Tablet je novi tablični prenosnik, ki ga je Lenovo opremil z dvema novima tehnologijama zaslonov MultiView/MultiTouch, ki med drugim omogočata tudi dinamično rotacijo. 12-palčni zaslon MultiView naj bi bil zelo dobro viden pod različnimi svetlobnimi pogoji, tako v notranjosti kot tudi zunanjosti, saj preprečuje odsevanje in bleščanje.

Na dotik prsta ali pisala občutljiv zaslon MultiView/MultiTouch v kombinaciji s standardnim 170 stopinjskim vidnim kotom prenosnika ThinkPad X60 Tablet lahko zamenjamo tudi z novim, visoko ločljivim zaslonom SXGA+. Tablični računalnik je opremljen tudi s funkcijo Active Rotate, ki obrača zaslon proti uporabniku, ne glede na to, v katero stran se slednji obrača.

ThinkPad X60 Tablet vsebuje brezžično tehnologijo naslednje generacije, saj izbrani modeli ponujajo tehnologijo 802.11n (oz. osnutek te tehnologije, ki še ni dokončana) in vgrajeno kartico WWAN. Prenosniki so pripravljeni tudi na prihajajoči operacijski sistem Windows Vista in Vista Premium, cena pa se bo gibala od 600.000 SIT naprej. Računalniki bodo na voljo za dostavo v začetku decembra.

www.lenovo.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji