Objavljeno: 25.12.2006

Skype 3.0 tudi uradno

Na voljo je končna različica priljubljenega programa za internetno telefonijo Skype 3.0, ki je bila doslej na voljo le kot razvojna različica beta. Temeljito je prenovljen uporabniški vmesnik z novo orodjarno, hitrim iskalnikom stikov, posodobljenim delom za neposredno sporočanje in dodanim minimalnim vidom.

Nova storitev Skypa 3.0 so tudi javne seje za neposredno sporočanje (Skype Public Chats), v katere se lahko vključimo tudi brez vabila, za boljše obvladovanja večjega števila udeležencev pa so na razpolago nova orodja za moderiranje pogovora.

Nova različica prinaša dodatke za spletne brskalnike Internet Explorer in Mozilla Firefox, s katerimi je mogoče v spletne strani vključiti povezave na "telefonske" številke, ki samodejno sprožijo klic na izbrano številko Skype.

Odslej je Skype moč lažje razširiti z različnimi dodatki (Extras), ki programu med drugim dodajo možnost souporabe namizja med uporabniki, obogatijo sejo neposrednega sporočanja in prinašajo nov programski vmesnik za dostop do funkcij programa.

www.skype.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji