Objavljeno: 8.2.2006

Samsung SGH-P900

SGH-P900 je nov mobilnik iz Samsungovih logov, ki je pravzaprav samo evropska različica skoraj identičnega modela za korejski trg. P900 je prvi telefon T-DMB (Terrestrial Digital Media Broadcasting) na evropskem tržišču in bo med drugim omogočal tudi spremljanje nogometnega svetovnega prvenstva. Vgrajen ima tudi fotoaparat z ločljivostjo dveh milijonov pik in glasbeni predvajalnik MP3.

Zaslon QVGA z diagonalo 5,6 centimetrov in ločljivostjo 240x320 pik lahko prikaže nekaj več kot 262 tisoč barv. Za udobnejše spremljanje televizijskega programa ga lahko obrnemo v vodoravni položaj. Zaslon pri spremljanju TV-signala prikaže 30 sličic v sekundi, kar je dovolj, da je pretok vsebine tekoč in gledljiv kot pred domačim TV-sprejemnikom.

Mobilni telefon GSM podpira tudi standard EDGE in snema videoposnetke v zapisih MPEG4, H.263 in H.264. Vgrajena sta dva zvočnika, vmesnika Bluetooth in USB s podporo PictBridge ter TV-izhod. Na razpolago je 128 MB pomnilnika, ki ga lahko povečamo s kartico microSD. Telefon meri 94,5 x 47,5 x 26,6 mm in tehta 124 g.

http://www.samsung.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji