Objavljeno: 15.12.2006

Photoshop CS3 Beta

Adobe je nekoliko pohitel s predstavitvijo nove generacije Photoshopa in je na spletnih straneh svojega razvojnega laboratorija že ponudil javno različico beta Photoshopa CS3, ki bo dokončno na voljo spomladi prihodnje leto.

Razvojna različica je dostopna vsem uporabnikom, ki imajo veljavno serijsko številko katerega izmed naslednjih izdelkov: Adobe Photoshop CS2, Adobe Creative Suite 2, Adobe Creative Suite Production Studio, Adobe Design Bundle, Adobe Web Bundle ali Adobe Video Bundle.

Photoshop CS3 poleg številnih drugih novosti prinaša tudi večjo nadgradnjo orodij Adobe Bridge in Adobe Device Central, ki je namenjen oblikovanje vsebin za mobilne naprave.

Med uporabniki Photoshopa, ki je z leti postal de facto standard na področju grafičnega oblikovanja, je tudi precejšen del uporabnikov Macov, ki bodo preizkusne različice beta (če se bo izkazala za dovolj zanesljivo) verjetno najbolj veseli.

Prvič je namreč na voljo kot Universal Binary in tako tudi na računalnikih s procesorji Intel deluje brez posebnega emulatorja Rosetta, kar v praksi pomeni bistveno bolj odzivno delovanje programa.

http://labs.adobe.com/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji