Objavljeno: 24.11.2006

Nove komunikacije za jadransko regijo

Podjetje Akton je nov ponudnik komunikacijskih storitev, ki je po trditvah predstavnikov podjetja kot prvo vzpostavilo lastno komunikacijsko omrežje po države Jadranske regije. S tem je Akton postal prvi ponudnik, ki lahko na komunikacijskih poteh med svojimi točkami prisotnosti Ljubljana - Zagreb - Banja Luka - Sarajevo zagotavlja dogovorjeno raven storitev, saj je za to ključna lastna infrastruktura. Za brezhibno ter nemoteno delovanje mednarodne hrbtenične povezave zmogljivosti 625 Mb/s (STM-4) in vseh točk prisotnosti, skrbijo visoko usposobljeni lokalni strokovnjaki. Poleg Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine ima Akton točke prisotnosti še v Srbiji in Makedoniji.

Zmogljivo in zanesljivo mednarodno hrbtenično omrežje omogoča storitve namenjene poslovnim uporabnikom in telekomunikacijskim operaterjem, z zajamčenim SLA (Service Level Agreement). Mednarodni najeti vodi in regionalna navidezna zasebna omrežja IP omogočajo poslovnim uporabnikom vzpostavitev varne, zanesljive in cenovno ugodne komunikacije s podružnicami ali pisarnami v različnih državah regije. Ponudba je posebej zanimiva za vse številčnejša podjetja, ki svoje poslovanje na tem področju geografsko širijo, kot tudi za zahodnoevropske Telekome, ki so največje stranke podjetja Akton že danes.

Telekomunikacijskim operaterjem mednarodno hrbtenično omrežje podjetja Akton omogoča tranzitni IP promet ter cenovno ugodno zaključevanje govornega prometa v vseh državah regije. Mobilnim operaterjem podjetje Akton kot pridružen član združenja mobilnih operaterjev GSM Association omogoča storitev 3GRX (3rd Generation Roaming Exchange) s čimer lahko svojim uporabnikom ponudijo mednarodno gostovanje storitev GPRS ter storitev tretje generacije.

http://www.akton.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji