Objavljeno: 5.1.2006

HP z obilico novosti

Hewlett Packard je sejem CES uporabil za predstavitev celega niza novosti, tako na področju računalniške opreme, kot tudi izdelkov s področja zabavne elektronike. Med novostmi je kar 8 novih plazemskih in LCD televizorjev,štirje novi prenosniki in kar sedem novih digitalnih fotoaparatov. Najzmogljivejši televizorji so pripravljeni za vključitev v novo generacijo domače elektronike, ki bo omogočala predvajanje doslej običajnih vsebin, pa tudi novo generacijo internetnih vsebin tudi brez neposredne vpletenosti računalnika.

Novi digitalni fotoaparati segajo od najmanjšega modela Photosmart E327, ki premore tipalo s petimi milijoni pik, do modela R929, ki vsebuje tipalo z osmimi milijoni pik, velik zaslon LCD, priklopno postajo za priključitev na računalnik in televizor ter novost - možnost navigacije po fotoaparatu prek vmesnika na televizorju, kadar je seveda povezan nanj.

Na področju prenosnikov sta novosti modela Pavilion dv8000 in dv5000, ki sta namenjena predvsem domači rabi. Oba temeljita na AMD-jevih procesorjih Turion, okolju Windows XP Media Center, imata pa tudi vgrajene TV tuner, ki ga vključimo v režo Express Card, dv8000 ima kar 17-palčni zaslon širokega tipa, dv5000 pa 15,4-palčnega. Cene so prijazne, saj se v ZDA začnejo že pri 1100 oziroma 730 dolarjih. HP je predstavil tudi modela Pavillion dv1000 ki sodi med cenejše modele in Presario V5000, vsi pa bodo za zdaj v prodaji le v ZDA.

HP Pavilion dv8000.

HP Photosmart e327.

HP Photosmart r929.

Eden o devetih novih HP-jevih televizorjev.

http://www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji