Objavljeno: 25.10.2016 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor November 2016

Naš izbor na iPhonu

eAsistent. Aplikacija, ki povezuje starše, šole in učence. Prek nje lahko starši spremljajo dogajanje v šolah, od urnikov prek izostankov in domačih nalog do govorilnih ur.

Mobilna banka GO. Aplikacija banke UniCredit, ki uporabnikom olajša delo z bančnimi storitvami, omogoča tudi generacijo žetona za vstop v spletno banko.

Office 365 Admin. Microsoft ponuja obilo aplikacij za iOS, Office 365 Admin pa je namenjena upraviteljem, ki uporabljajo oblačno storitev Office 365.

Sworkit – Custom Workouts je namenjen vsem, ki si želijo spodbude pri telovadbi, saj si lahko ustvarimo prilagojene vadbe za različne cilje in časovne okvire.

Flowing Meditation & Mindfulness. Aplikacija za sprostitev obsega zvočne podlage iz narave, lahko jih kombiniramo tudi z budilko.

Tie Right. Enostavna, pregledna aplikacija, ki nas uči več različnih načinov zavezovanja kravate – navodila so na voljo tudi v prvoosebni perspektivi.

Pocket Scanner Cloud. Koristna aplikacija, ki telefon spremeni v optični bralnik. Omogoča tudi obrezovanje, dopisovanje in izvoz v različne oblačne storitve.

Računovodski izračuni. Aplikacija Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije, namenjena hitremu in enostavnemu preračunavanju poslovnih stroškov (plač, honorarjev, obresti ...).

Hours Time Tracking. Koristna aplikacija za vse, ki morajo voditi ure dela, sploh pri delu za različne stranke oziroma pri različnih opravilih.

Kulinarika. Prijetna in koristna aplikacija, ki prinaša iskalnik po največji zbirki receptov v Sloveniji – napaja se s spletne strani Kulinarika.net.

NaBon. Ker se je začel študij na naših univerzah, omenimo aplikacijo NaBon, ki študentom olajša iskanje restavracij, ki ponujajo subvencionirano študentsko prehrano.

Recipe Cloud. Organizator receptov, ki omogoča tudi iskanje novih in deljenje priljubljenih z drugimi. Omogoča tudi dodajanje novih receptov z različnih spletnih strani.

Bitmoji. Z aplikacijo Bitmoji lahko izdelujemo svoje smeške oziroma ikone »emoji«, te pa nato uporabljamo v Snapchatu, iMessageu in drugih tovrstnih aplikacijah.

Motor Hero! Enostavna in nalezljiva igra, v kateri moramo z motorjem priti čim dlje po razgibanem terenu, polnem gora in prepadov.

PewDiePie: Tuber Simulator. Igra, ki jo je idejno zasnoval PewDiePie, trenutno najbolj priljubljen izdelovalec videa na YouTubu, v njej se postavimo v vlogo ustvarjalca na YouTubu.

Pocket Rush. Enostavna igra dirkanja, v kateri imamo pod nadzorom le pospeševanje, podobno kot pri električnih avtomobilčkih, ki pri previsoki hitrosti zdrsnejo s postavljene proge.

King of Thieves. Igra, v kateri krademo diamante in postavljamo obrambne ovire, s katerimi preprečimo drugim, da bi nam kradli.

Tiny Miners. V Tiny Miners nadzorujemo rudarja, ki vztrajno koplje navzdol, pri tem pa ga premikamo levo in desno, da zajamemo čim več dragocenih rudnin in zakladov.

Crystal Rush! Igra hitrih refleksov, v kateri moramo s topom, ki spreminja barve, dovolj hitro sestreliti bližajoče se zidove.

The Dark Matter. Arkadna igra, v kateri temna snov požira vesolje, mi pa moramo nabirati snov in različne dodatke, pri tem pa priti čim dlje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji