Objavljeno: 26.9.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2023

Naš izbor na iPhonu

Device Monitor Z Program za nadzor delovanja telefona iPhone pokriva vse vidike naprave, od porabe pomnilnika do pregleda podprtih tipal.

MemClean Čiščenje pomnilnika RAM MemClean vključuje informacije o porabi, segmentaciji in dežurnih krivcih za situacijo.

Date & Time Keyboard Zanimiva dopolnilna programska tipkovnica nam olajša vnos časov in datumov v poljubno besedilo.

WallWon WallWon je obsežna zbirka ozadij, ki ob pomoči umetne inteligence svojo ponudbo glede na posameznikove želje še razširi.

Pixie Wallpaper Pixie ni navadna zbirka ozadij, saj se od tekmecev loči po profesionalnih fotografijah, ki so jih izbrali sami mojstri svojega posla.

Web Browser Quiche Prilagodljiv spletni brskalnik ponuja osebno krojeno brskalno izkušnjo z lastno orodno vrstico in oblikovanjem, ki bralni prostor prilagaja obiskani spletni strani.

Linkeeper Aplikacija s privlačnim uporabniškim vmesnikom nudi storitve shranjevanja spletnih zaznamkov za kasnejše branje in obisk.

Web Roulette! Spletna ruleta je kot najljubša igrača, preprosta in zabavna. Z drsanjem in s tresenjem telefona brskamo po znanem in neznanem spletu.

Reverse Image Search - Multi Aplikacija omogoča spletno brskanje v obratni smeri od običajne. Po spletu iščemo ob pomoči slik iz galerije ali z uporabo v telefon vgrajene kamere.

PopFrame PopFrame nam pomaga običajne posnetke zaslona z nekaj dotiki oplemenititi s privlačno grafiko za profesionalno deljenje.

Clear Wave Merilnik jakosti predvajanega zvoka razkrije, koliko decibelov in hercev je preverjana naprava sposobna.

Post-it Vsem poznani samolepilni listki Post-it z mobilno digitalno različico vstopajo v naslednje obdobje svojega delovanja.

Zippy Invoice Aplikacija Zippy nam olajša ustvarjanje računov, predračunov, ponudb in potrdil ter omogoči njihovo pošiljanje v obliki PDF-priloge elektronske pošte.

Receipts Scanner Aplikacija za shranjevanje računov vseh vrst jih zna poleg skeniranja tudi brati, urejati, arhivirati in pošiljati.

Gaming Buddy Ob pomoči podatkovne zbirke IGDB ter mobilnega pripomočka Gaming Buddy ne bomo zamudili nobene nove igre več.

Aim Lab Mobile Priznani računalniški program za urjenje igranja prvoosebnih strelskih naslovov se z namensko različico udinja tudi mobilnim igralcem.

Final Fantasy VII Ever Crisis Zadnja fantazija, prilagojena igranju na mobilni napravi, prinaša nove dogodivščine priljubljenih junakov legendarne igre Final Fantasy VII.

Souls Odlična zgodba, 60 junakov z različnimi sposobnostmi in akcijski pristop krasijo svež naslov igranja vlog na telefonih iPhone ter tablicah iPad.

Cats & Soup Živalski prigrizki in ljubke mačke čakajo na nas v sproščujočem igričarskem naslovu Cats & Soup.

Monkey Swingers 2 Nadaljevanje zibajočih se dogodivščin nagajive opice se seli v vesolje in na človeku neznane planete.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji