Objavljeno: 27.6.2023 | Avtor: Boris Šavc

Naš izbor na iPhonu

Testio Testni program za preverjanje zdravja naprave je nadvse priročen za bodoče kupce rabljenega telefona, ki ne želijo mačka v žaklju.

MyerList MyerList je aplikacija, ki zna opomnike prikazati kot aktivne dejavnosti na zaklenjenem zaslonu ali zarezi Dynamic Island.

Opener Opener je učinkovita razširitev brskalnika Safari, ki omogoča odpiranje spletnih povezav v več kot 200 podprtih aplikacijah.

Find Sodobni upravitelj fotografij z mnoštvom funkcij, ki delujejo brez potrebe po internetu, je popolnoma brezplačen in brez oglasov.

Up Ahead Zbirka prilagodljivih lebdečih pripomočkov pomaga slediti prihajajočim dogodkom, ki nam prinašajo veselje.

Glarm Drugačna budilka se osredotoča na opozarjanje glede na določeno lokacijo namesto nastavljenega časa.

Voice Dream Reader Voice Dream Reader je vrhunska aplikacija za pretvorbo besedila v govor, ki na glas bere besedilo iz skoraj kateregakoli digitalnega vira.

Universe Olajšano oblikovanje najrazličnejših spletnih strani, dostopno sleherniku, je z aplikacijo Universe kot sestavljanje kock.

InfoPop Označevanje fizičnega sveta okoli nas nam omogoča, da informacije o lokacijah z obogateno resničnostjo delimo z drugimi.

RunPee RunPee je nepogrešljiva aplikacija za obiskovalce kinematografov, ki gledalcu diskretno sporoči, kdaj je najboljši čas za odhod na stranišče.

Sequel Spremljanje digitalne zabave je postalo težaško opravilo. Preprosto je preveč vsega, zato si pomagamo s programom Sequel.

(Not Boring) Habits Aplikacija z igrifikacijo in drugačnimi prijemi spremeni sledenje življenjskim navadam v pravo umetniško izkušnjo.

Any Distance Telovadna aplikacija uspešno sledi vsem telesnim aktivnostim uporabnika, teku, kolesarjenju ter tudi vadbi na invalidskem vozičku.

SwingVision SwingVision z uporabo združenih moči umetne inteligence in Applovega pogona Neural Engine deluje kot teniški trener, ki pomaga pri vseh vidikih teniške igre.

Odio Zbirka sproščujočih zvokov z uporabo prostorske tehnologije in sledenja poslušalcu predstavi dobro zvočno ter vidno izkušnjo.

Rebel Girls Rebel Girls deli zgodbe najvplivnejših žensk v zgodovini skozi bogate zvočne posnetke in z izvirnimi ilustracijami.

Stitch Miselna igra Stitch je sproščujoča dejavnost z dobro oblikovanimi ugankami, s pomirjujočo glasbo in z nežnim vzdušjem.

Downwell Igra ni nova, je pa zelo poceni in ponuja ure preproste, a vseeno zelo globoke (dobesedno) zabave.

Steppy Pants Učenje hoje z zabavnim simulatorjem Steppy Pants bo na obraz slehernega igralca privabilo nemalo nasmeškov.

Swordigo Swordigo je pustolovska igra z odlično zgodbo, ki vključuje kritično razmišljanje in sposobnost reševanja ugank.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji