Objavljeno: 30.5.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2023

Naš izbor na iPhonu

Widgy Lebdeči pripomočki v operacijskem sistemu iOS niso za vsak okus. Komur » ne sedejo«, lahko svoje izdela s programom za njihovo ustvarjanje Widgy.

LockFlow Lock Screen Widgets - LockFlow je program, s katerim na zaklenjeni zaslon telefona postavimo hitre akcije, ki so nam vedno na voljo z enim samim dotikom.

Skryb AI Aplikacija Skryb AI ob pomoči umetne inteligence iz videoposnetkov spletišča Youtube izlušči ključne informacije in povzame osrednjo temo.

Terrain Radar Altimeter 2 Terrain Radar Altimeter ob pomoči tipal v telefonu in spletnih informacij razkrije višino vsake lokacije v okolici.

TimeFinder Privlačen mobilni urnik nas k uporabi nagovori z zmogljivim, a vseeno zabavnim načrtovanjem opravil, ki se brezhibno sinhronizirajo med napravami uporabnika.

Ermine Mobilni koledar Ermine je s številnimi lebdečimi pripomočki in z vrsto prilagoditev odlična izbira za hitro preverjanje urnika.

Pencil Planner Zmes digitalnega koledarja in rokovnika podpira tako tipkane kot z roko napisane vnose urnika, dogodkov in opomnikov.

Supershift Supershift je odličen programski koledar za beleženje izmenskega dela. Ima preprost uporabniški vmesnik, predloge in lebdeče pripomočke z uporabnimi informacijami.

Amato Amato je program, namenjen zelo zaposlenim ali pozabljivim ljudem, ki želijo ostati v stiku s svojo družino in prijatelji.

FoodNoms Hiter, učinkovit in preprost za program za sledenje zaužitim kalorijam, ki omogoča spremljanje ciljev, hrane in napredka.

Home Inventory Golden Squirrel Program za domačo inventuro nam pomaga organizirati osebne predmete z beleženjem lokacije in razvrščanjem v smiselne kategorije ter jim slediti.

Days Since Slabih navad in odvisnosti se lahko znebimo s števci programa Days Since. Sledenje napredku bo ohranilo našo motivacijo.

Flashtex Mobilni pripomoček za učenje Flashtex omogoča izdelavo kartic za pridobivanje izbranega znanja. Med drugim podpira LaTeX, Markdown in ročni vnos.

Tailor Mobilni krojač iz različnih posnetkov zaslona izdela eno sliko, ki prikaže celovit pogovor, novico ali kaj drugega, kar želimo shraniti in deliti v enem kosu.

RepCount Za boljše rezultate pri fizičnih aktivnostih je treba slediti treningom. RepCount namesto nas postori vse, le uteži moramo še vedno dvigovati sami.

Anykinda Workout Z urejevalnikom vadbe Anykinda Workout si v manj kot minuti omislimo klasične, prilagojene ali popolnoma edinstvene ter nenavadne treninge.

Knotwords Igra besed s preprostimi pravili je elegantna logična uganka, v kateri vsak korak vodi k njeni rešitvi.

Golf Guys Golf Guys ponuja soočenje z drugimi igralci prek spleta in v različnih tekmovalnih kategorijah, vključno s hitrostno dirko, mini golfom in ciljanjem tarče.

Lost Light V akcijski igri Lost Light kot član bojne skupine rešujemo svet pred veliko nevarnostjo, ki bo brez našega posredovanja uničila življenje na Zemlji.

Craftbound Dostopna večigralska igra vlog ponuja veliko število izbirnih veščin, globoko igralno mehaniko in razvito ekonomijo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji