Objavljeno: 27.3.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor April 2018

Naš izbor na iPhonu

Authy. Varnost je v spletu nadvse pomembna, aplikacija Authy pa je namenjena enostavnemu vodenju dvo-faktorske avtentikacije na različnih spletnih straneh.

OOReader.  Priročna aplikacija za branje datotek, narejenih s pisarniškimi zbirkami Open Office in Libre Office – podpira vse vrste datotek, tudi povezljivost z oblačnimi shrambami.

Git2Go. Aplikacija, namenjena razvijalcem, ki uporabljajo sistem Git, omogoča povezavo z vsemi priljubljenimi spletnimi storitvami (tudi GitHub).

Down or Up?. Enostavna aplikacija, ki nam hitro pokaže, če je neka spletna stran v splošnem dosegljiva ali ne, omogoča tudi shranjevanje pogosto preverjenih strani.

Terminus. Odličen, zmogljiv odjemalec za SSH in Telnet, vgrajeno je tudi shranjevanje priljubljenih strežnikov po skupinah.

MinerMate. Aplikacija za vse, ki se ukvarjajo z rudarjenjem kriptovalut, z njo lahko prek telefona nadziramo, kaj se dogaja z našimi rudarskimi napravami.

Thunderly. Zelo lepa aplikacija, ki nam v realnem času na fotorealističnem globusu prikaže nevihte s strelami, oblačnost in padavine.

File Manager&Browser. Zmogljiv in uporaben brskalnik po datotekah zmore tudi povezovanje v različne oblačne shrambe, obvlada tudi povezovanje na strežnike FTP in Webdav.

Gboard. Googlova implementacija zmogljive tipkovnice za iOS, Gboard, ponuja tudi vgrajeni iskalnik in drsno tipkanje brez dviga prsta.

Moleskine Actions. Enostavna in pregledna aplikacija podjetja Moleskin, namenjena organizaciji in beležkam, zajema tudi opomnike.

Ulyss – A.I. Travel Expert. Aplikacija za popotnike, ki iščejo nove in zanimive destinacije po lastnih merilih – vnesemo kup različnih spremenljivk, iz katerih dobimo predloge.

FaceApp. Zabavna aplikacija, v kateri lahko ob pomoči algoritmov svoj obraz popravljamo na različne načine – se postaramo, spremenimo spol, si dodamo nasmešek itd.

Video Editor – Videorama. Zmogljiv, a enostaven program za obdelavo videa, dodajamo lahko tudi besedila, glasbo in učinke, to pa izvozimo v YouTube ali Facebook.

Hani – AR Camera. Še ena aplikacija za ustvarjanje videa, tokrat s pridihom izboljšane resničnosti, kjer v video digitalno vstavljamo različne risbe in sličice.

MotoGP. Uradna aplikacija najbolj priljubljene motociklistične dirkalne serije, v njej lahko spremljamo novice in aktualna točkovanja, v času dirk pa tudi aktualne vmesne čase.

My Tamagotchi Forever. Aplikacija, namenjena mlajšim, kjer skrbimo za naše male tamagotchije, prikupne živali, ki potrebujejo kar nekaj pozornosti.

Sky Dancer: Free Falling. Arkadna igra, kjer tečemo po prostranih pokrajinah in med padanjem izvajamo različne zvijače, s časom pa tudi odklepamo nove like.

Alto's Odyssey. Odlično nadaljevanje igre Alto's Adventure, deskanje po neskončnih poljanah ostaja enako, a je tokrat postavljeno v barvite puščave z novimi triki in lokacijami.

Robot Unicorn Attack 3. Barvita igra, v kateri se z ekipo magičnih konjev prebijamo čez neskončne barvite poljane, polne ovir in prepadov.

Enicycle Hero. Zabavna, nalezljiva igra, kjer z našim herojem na uniciklu tekmujemo v metanju kopja, kladiva in drugih orodij.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji